SC CONSULT IMOBIL SRL

Agentie imobiliara Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC CONSULT IMOBIL SRL - Doar Unu Agentie imobiliara Bistrita. In categoria Agentie imobiliara Bistrita promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Noi suntem cei care alegem pentru dumneavoastra cele mai bune oferte, negociem cele mai bune preturi si incheiem contractele in cel mai scurt timp.
    Cu o echipa tanara, dinamica si profesionala, cu o oferta imobiliara bogata ,va invitam sa veniti sa vedeti si sa va convingeti ca suntem cei mai buni.

Servicii Agentie imobiliara Bistrita

    Fie ca doriti sa achizitionati un teren pe care sa începeti o anumita constructie, un spatiu industrial pe care sa-l amenajati si sa-l oferiti spre vânzare sau spre închiriere sau o cladire în care sa va mutati birourile, noi suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru dumenavoastra, tinând cont de anumite coordonate pe care ni le comunicati: buget, profil de activitate, scop urmarit, etc.
    Ne bazam afirmatiile pe o bogata experienta în domeniu, pe studii pe care consilierii nostri le-au realizat de-a lungul timpului în cadrul tranzactiilor la care au luat parte, pe urmarirea atenta si constanta a tendintelor din piata imobiliara. Va stam la dispozitie cu sfaturi legale competente, oferite de firma de avocatura cu care colaboram sau facilitam organizarea întâlnirilor dintre reprezentantii legali ai partilor.
    In linii mari serviciile de consultanta pe care le oferim impreuna cu firmele de avocatura partenere cuprind verificarea proprietatilor din punct de vedere al regimurilor juridic, economic si tehnic, consultarea documentatiei de urbanism aprobata pentru zona respectiva, identificarea traseelor utilitatilor din zona si posibilitatilor de adaptare a acestora la specificul investitiei, etc.
     Va punem la dispozitie o baza de date cu oferte imobiliare ce insumeaza peste 350  de apartamente, 100 de case, vile, 200 de terenuri, precum si o gama diversa de oferte de birouri, spatii comerciale si industriale, oportunitati de afaceri (ferme, fabrici, hoteluri, restaurante, etc). Mentionam ca nu sant publicate pe site toate ofertele agentiei, ci doar la sadiul agentiei imobiliare  se poate consulta intreaga baza de date.