IMOBILIARE EXPERT GRUP S.R.L.

Agentie imobiliara Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IMOBILIARE EXPERT GRUP S.R.L. - Doar Unu Agentie imobiliara Bucuresti-Sector 1. In categoria Agentie imobiliara Bucuresti-Sector 1 promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Clientii nostri sunt partenerii nostri, succesul lor este si succesul nostru!
    Suntem de incredere, deschisi la colaborare si ne onoram promisiunile.
    Fiecare dintre clientii nostri este unic pentru noi si ca atare cautam solutia care i se potriveste mai mult.
    Imobiliar Expert Grup  este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Bucuresti, cu o experienta de 13 ani în furnizarea de servicii de consultanta si tranzactii imobiliare, ocupand un loc intre primele 20 companii de profil.
    Cu o echipa tanara, dinamica si profesionala, cu o oferta imobiliara bogata ,va invitam sa veniti sa vedeti si sa va convingeti ca suntem cei mai buni.
    Noi suntem cei care alegem pentru dumneavoastra cele mai bune oferte, negociem cele mai bune preturi si incheiem contractele in cel mai scurt timp.

Servicii Agentie imobiliara Bucuresti-Sector 1

- intermedieri tranzactii imobiliare
- proiecte noi zone rezidentiale
- consultanta in investitii pentru terenuri
- spatii industriale, comerciale
- proiecte imobiliare mari
- space planning
- evaluari de proprietati
- coordonare juridica
- analiza de risc
- asistenta la negociere la care se adauga si servicii financiare prin parteneriate incheiate de catre companie cu operatori bancari