Klr Harmonie Srl

Agentie imobiliara Grivita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Klr Harmonie Srl - Doar Unu Agentie imobiliara Grivita. In categoria Agentie imobiliara Grivita promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Echipa noastra este mandra de faptul ca, prin caracterul si puternica strategie de actiune, Klr Harmonie a reusit sa tranzactioneze un numar considerabil de imobile, chiar si in perioada de criza. Dincolo de comercializarea de servicii imobiliare, scopul nostru final este satisfacerea nevoilor imobiliare ale clientilor nostrii, acesta din urma fiind lucrul dupa care ne conducem activitatea si care face din agentia noastra una dintre cele mai cunoscute si mai solicitate agentii.

    Cu o echipa tanara, dinamica si profesionala, cu o oferta imobiliara bogata ,va invitam sa veniti sa vedeti si sa va convingeti ca suntem cei mai buni.

Servicii Agentie imobiliara Grivita

    In linii mari serviciile de consultanta pe care le oferim impreuna cu firmele de avocatura partenere cuprind verificarea proprietatilor din punct de vedere al regimurilor juridic, economic si tehnic, consultarea documentatiei de urbanism aprobata pentru zona respectiva, identificarea traseelor utilitatilor din zona si posibilitatilor de adaptare a acestora la specificul investitiei, etc.
    Fiecare oferta din baza de date este identificata printr-o serie de parametri care usureaza cautarea in baza de date (ex. localizare, an constructie, tip constructiv, pret, caracteristici generale) fiind insotita in acelasi timp de o serie de detalii edificatoare, precum si fotografii sau schite, din care dumneavoastra puteti sa va faceti o imagine despre respectiva proprietate.
    Fie ca doriti sa achizitionati un teren pe care sa începeti o anumita constructie, un spatiu industrial pe care sa-l amenajati si sa-l oferiti spre vânzare sau spre închiriere sau o cladire în care sa va mutati birourile, noi suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru dumenavoastra, tinând cont de anumite coordonate pe care ni le comunicati: buget, profil de activitate, scop urmarit, etc.
      Un consilier imobiliar se va ocupa special de cererea dumneavoastra, o va analiza cererea si va întocmi o lista de oferte ce întrunesc conditiile dumneavoastra. Va însotim la vizionari si va oferim asistenta în negocierea pretului, iar în momentul în care v-ati hotarât în privinta unei anumite oferte, juristii firmei vor analiza pentru dumneavoastra actele de proprietate, pentru a va garanta siguranta tranzactiei. Daca doriti sa faceti o investitie sigura si eficienta, agentia imobiliara  va ofera un servici de consultanta imobiliara.