RITZ S.R.L.

Agentie imobiliara Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RITZ S.R.L. - Doar Unu Agentie imobiliara Slatina. In categoria Agentie imobiliara Slatina promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Ofertele noastre se adreseaza atat segmentului compus din clienti cu venituri mici ,medii cat si oamenlior de afaceri.
    Agentia noastra e specializata pe vanzari rezidentiale, a terenurilor pretabile pentru constructii si a terenurilor industriale.
    In decursul activitatii agentia noastra a avut diverse colaborari cu societati comerciale din Slatina si din tara in vederea vanzarii-inchirierii-cumpararii de imobile, terenuri, hale si spatii comerciale.
    De la inceput agentia RITZ a cautat sa ofere cele mai bune servicii in domeniu urmarind ca ofertele clientilor sa fie evaluate corect precum si vizionarea tuturor imobilelor si terenurilor aduse la vanzare in portofoliul agentiei, cu fotografii sugestive pentru o buna prezentare cat mai aproape de realitatea din teren.
    Suntem o companie consacrata pe piata imobiliara locala. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in validarea produselor si serviciilor noastre.
    Daca ne contactati veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
    Compania noastra este interesata in cresterea calitatii serviciilor imobiliare pentru acordarea de consultanta individualizata in functie de cerintele clientilor nostril, acordand o atentie deosebita sigurantei tranzactiei.
    Oferim servicii de reprezentare imobiliara la cele mai inalte standarde, o dovada in acest sens este experienta pe piata imobiliara a judetului Olt si orasului Slatina de 15 ani.
    Agentia imobiliara RITZ este singura agentie cu specialisti calificati in domeniu. Este membru fondator al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare (U.N.A.I.), membru fondator al Uniunii Patronale a Agentiilor Imobiliare Oltenia (U.P.A.I.) avand ca principal obiect de activitate declarat "Agentii imobiliare si consultanta imobiliara".
    In concluzie Agentia Imobiliara RITZ respectand instructiunile dumnevoastra pe baza experientei si a capacitatii sale de elaborare, analizare si evaluare va poate apara de prejudiciile rezultate din practici incorecte, lipsa de profesionalism, frauda in tranzactiile imobiliare si va poate scuti de birocratie, cozi, cereri, drumuri inutile si timp pierdut.

Servicii Agentie imobiliara Slatina

    consultanta si servicii imobiliare profesionale
    consultanta profesionala gratuita pentru cumparatori
    servicii de reprezentare exclusiva a proprietarului
    servicii de reprezentare exclusiva a cumparatorului
    servicii intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri de apartamente, case , terenuri , vile;
    servicii intermedieri vanzari, cumparari de terenuri pentru constructii rezidentiale, industriale, comerciale si pentru agricultura;
    servicii intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri de birouri, spatii comerciale de birouri si spatii industriale;
    consultanta imobiliara profesionala de specialitate pentru, vanzari, inchirieri, achizitii, investitii imobiliare si pentru buna desfasurare a operatiunii imobiliare de vanzare-cumparate;
    asistenta la vizionarea imobilelor si terenurilor;
    pregatirea si verificarea actelor de proprietate in vederea vanzarii-cumpararii;
    asistenta procedurala in obtinerea de documente necesare intermedierii de vanzare-cumparare/inchiriere  pentru carti funciare ,taxe ,avize ,certificate fiscale ,schite cadastrale .
    consiliere in stabilirea pretului apropiat de realitatea pietei;  
    consultanta privitoare la acordarea de credite;
    colaborare banci si facilitare dosare Prima Casa;
    consultanta privitoare la realizarea de investitii;
    oferim asistenta pentru vazator si cumparator la notar pana se definitiveaza tranzactia;
    la cererea clientilor oferim servicii de administrare imobile;
    facilitare certificat energetic
    promovare gratuita a ofertelor pe situl agentiei  
    consultanta privind parcelarea terenurilor
    achita in numele clientului toate cheltuielile la zi la asociatie, renel, gaze, etc , taxele la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara, radieri, certificatul fiscal de impunere precum si faciliatrea cu rapiditate a intocmirii documentatiilor cadastrale si intabularii dreptului de proprietate
    asigurarea transportului intre sediul agentiei si adresele imobilelor din oferta;