GULDEN HOUSE S.R.L.

Agentie imobiliara Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GULDEN HOUSE S.R.L. - Doar Unu Agentie imobiliara Targu Mures. In categoria Agentie imobiliara Targu Mures promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Societatea noastra activeaza incepand din 2003 in Targu Mures cu extindere in majoritatea oraselor importante din tara. Ne-am dezvoltat incet dar sigur preponderent pe sectorul terenurilor pentru locuinte individuale si colective cat si pe retail, constructii civile si industriale. Fiind un colectiv unit si cu dorinta de a ne extinde cat mai mult si de a asigura servicii de calitate clientilor nostri am ajuns sa avem colaboratori firme din S.U.A., Anglia, Spania, Israel, Italia, Grecia, Turcia.

Servicii Agentie imobiliara Targu Mures

Serviciile oferite sunt:

    vanzare cumparare-inchiriere imobile si terenuri cazari in regim hotelier
    inchirieri pe termen scurt
    administrare de imobile
    evaluari imobiliare pentru stabilirea pretului de piata al imobilului
    pregatire si perfectare acte notariale pentru tranzactii imobiliare
    consiliere in imobiliare si renovari imobile.

Ne-am dezvoltat incet dar sigur, preponderent pe sectorul terenuri pentru locuinte individuale si colective cat si pe retail.
Avem colaboratori atat agentii cat si persoane fizice in majoritatea oraselor importante din tara: Arad, Alba-Iulia, Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Oradea, Piatra-Neamt, Sibiu, Timisoara cat si in alte orase mai mici.
Fiind un colectiv unit si cu dorinta de a ne extinde cat mai mult si de a asigura servicii de calitate clientilor nostri am ajuns sa avem colaboratori firme din S.U.A., Anglia, Spania, Israel, Italia, Grecia, Turcia.
Asiguram consultanta notariala, atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.