Amenajari Interioare - Gelu B

Amenajari Interioare Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Amenajari Interioare - Gelu B - Doar Unu Amenajari Interioare Bucuresti-Sector 1. In categoria Amenajari Interioare Bucuresti-Sector 1 promovam: Amenajari Interioare, tencuirea peretilor si tavanelor, placare cu gips carton (rigips), gletuire, zugravire, turnare de sape, montaj gresie, montaj faianta, montaj polistiren expandat si extrudat, montaj parchet, tencuiala decorativa, vopsea lavabila, montajul gresiei la exterior, montaj mozaic, amenajare baie, amenajare bucatarie.


  • Amenajari interioare Bucuresti    Placarea cu rigips a peretilor si tavanelor (interioare)

Aceasta operatie se poate face prin lipirea placilor de gips carton cu adeziv special, dar si prin prinderea lor pe structura metalica. Recomandam structura metalica cu tabla de 0,6mm montata corespunzator dupa normative. Si aceasta operatie se foloseste pentru indreptarea si nivelarea peretilor si tavanelor, dar se poate folosi si la compartimentarea incaperilor cu ajutorul peretilor cu structura metalica din gips carton.

  •         Gletuirea

Aplicarea gletului cuprinde mai multe etape si anume: Prima etapa este repararea peretilor tavanelor. A 2-a etapa este aplicarea gletului de incarcatura. A 3-a etapa este montarea coltarelor de aluminiu pe muchiile exterioare. A 4 a etapa este aplicarea gletului de finisaj.

  •         Zugravirea

Este o operatie de finisare a peretilor si tavanelor. Aplicarea vopselei lavabile se face cu trafaletul. Operatia de zugravire cuprinde mai multe etape. Prima etapa este de slefuire a peretilor, a 2 a etapa este cea de amorsare, urmeaza prima mana de lavabil dupa care micile reparatii si mana finala de vopsea.

  •     Montaj parchet

Montam toate tipurile de parchet, pornind de la parchetul laminat pana la parchetul clasic.

  •     Instalatii sanitare

Cateva dintre serviciile pe care le oferim in domeniul instalatiilor sanitare:

    interventii coloana apa calda si apa rece (verticale sau orizontale)
    racordari la coloane
    montare robineti subsol
    montare robineti de trecere in locuinta
    montare robineti coltar de legatura
    montari de obiecte sanitare: lavoar, chiuveta, wc, bideu, cabina de dus sau cada, cazi acrilice, cada cu hidromasaj, cada de fonta

  •     Instalatii electriceAmenajari interioare Bucuresti

Executie instalatie electrica case, vile, apartamente
Canal cablu PVC de toate dimensiunile pe metru liniar (teava sau aplicat)
Traseu sub tencuiala
Montare doza derivatie de orice dimensiune (sub tencuiala/aplicata)
Montare suport contor
Montat priza/intrerupator
Montat aplica, lampa, corp iluminat
Montat hota
Montat cuptor electric
Montat corp iluminat cu sensor


  •     Amenajari exterioare de mica amploare

Zugravire
Pavare
Sisteme solare de iluminare

  •     Montaj de gresie si faiantaAmenajari interioare Bucuresti

Aceasta operatie se face atat la interior cat si la exterior folosindu-se adezivul corespunzator. In cazul in care pardoseala nu este dreapta trebuie indreptata cu sapa autonivelanta. In cazul in care peretii nu sunt drepti, acestia trebuiesc indreptati cu ajutorul tencuielii sau al gips cartonului. Faianta se poate placa atat pe tencuieli pe baza de ciment dar si pe gips carton.

  •     Sapa autonivelanta

Sapa autonivelanta se toarna in momentul in care pardoseala pe care se doreste a fi montat parchetul sau gresia, nu este plana si prezinta denivelari.
Tipul aceasta sapa se toarna intr-unul sau mai multe straturi, in functie de denivelarile pardoselii, dar nu mai mult de 2 cm pe strat.
Inainte de a se turna, suprafata de lucru trebuie curatata si amorsata cu ajutorul unei bidinele sau al unei pensule mari.
Dupa amorsarea suprafetei de lucru preparam materialul intr-o galeata impreuna cu aproximativ 6, 5 l de apa.

  •     Sapa de nivel

Sapa de nivel care se toarna pentru egalizarea placilor de beton si are la baza ciment, nisip, armatura, apa si aditiv daca este cazul. Sapa de nivel se toarna si pentru mascarea tevilor si a cablurilor electrice.

Galerie foto