5 lucruri importante pe care sa nu le omiti atunci cand cauti cazare in regim hotelier:

Cautarea unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier intr-un oras strain se poate transforma intr-o adevarata aventura, avand in vedere multitudinea de oferte existente pe piata.

Pentru ca iti doresti ca deplasarea ta sa fie una cat mai reusita, in tumultul cautarii pentru varianta cea mai potrivita de cazare in regim hotelier, s-ar putea sa treci cu vederea peste cateva aspecte foarte importante.

Locatia

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte care influenteaza alegerea unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier este locatia. Chiar daca tentatia de a alege cazare in centrul orasului sau, din contra, la periferie, este mare, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Atunci cand calatoresti in interes de serviciu, sau chiar si in interes personal, este indicat sa alegi varianta de cazare cea mai apropiata de punctele tale de interes. Bucurestiul nu este cel mai mare oras, insa cu siguranta este unul aglomerat, iar daca vei vrea sa ajungi la timp la intalnirile tale, exista sansa de a avea dificultati din cauza traficului. Asa ca nu omite acest aspect atat de important atunci cand optezi pentru cazarea in regim hotelier.

Confortul

Probabil iti spui: „Eh, petrec doar cateva ore la cazare, nu am nevoie de lux… .”, dar s-ar putea sa omiti un aspect important – confortul. Calatoriile sunt obositoare indiferent de scopul lor, fapt pentru care iti doresti ca locul de cazare sa fie o adevarata oaza de relaxare. Confortul este redat de mobilier, de facilitatile locatiei, dar si de orientarea acesteia si de accesoriile care creeaza o atmosfera placuta si primitoare (draperii, aer conditionat, plante de apartament, etc.)

Accesorii

Chiar daca alegi varianta in regim hotelier, isi doresti sa te bucuri de micile placeri simbolice pe care le regasesti si in interiorul camerelor de hotel, de la uscator de par si halate pufoase, pana la pliculete cu sampon si gel de dus. Nu omite acest aspect si alege varianta cu accesoriile cele mai potrivite nevoilor tale. Daca exista un accesoriu pe care il doresti in apartamentul sau garsoniera aleasa, nu ezita sa ceri mai multe informatii.

Spatiul

Atunci cand alegi cazarea in regim hotelier ai marele avantaj de a opta pentru varianta cea mai spatioasa, in functie de nevoile tale. Dimensiunile apartamentului sau ale garsonierei te pot induce in eroare pentru ca designul acestora, modul in care sunt dispuse elementele de mobilier si alte accesorii vor influenta capacitatea de cazare, precum si confortul locului.

Electrocasnice

Nu uita ca, atunci cand alegi cazarea in regim hotelier, ai la dispozitie numeroase facilitati, cum ar fi bucataria proprie. Iti poti gati oricand, fara a fi conditionat de programul restaurantelor de la hotel. De asemenea, te poti bucura si de prezenta unei masini de spalat, pentru ca iti vei putea spala chiar tu hainele. Nu trece cu vederea peste aceste aspecte si daca exista posibilitatea de a avea mai multe accesorii utile la dispozitie, nu ezita sa discuti acest aspect in momentul in care optezi pentru cazarea in regim hotelier.