Modelare Fara Limite

   Integrand cel mai performant modelator grafic existent pe piata - Parasolid - solutia Allplan Arhitectura 2016 BIM lucrati acum mai eficient, mai precis, mai flexibil implementand mai simplu ideile dumneavoastra.

 

   Libertate absoluta in modelare

   Limbajul in proiectarea moderna in arhitectura este indepartarea de ortogonalitate. Cererea de constructii sculpturale este in continua crestere. Ca designer aceasta cerinta impune o flexibilitate sporita fata de modelele realizate. Pentru a face asta aveti nevoie de o solutie software care sa permita crearea cu precizie a formelor non-ortogonale. Prin integrarea celui mai performat nucleu grafic existent pe piata in momentul de fata – Parasolid – Allplan Arhitectura 2016 ofera exact precizia de care aveti nevoie pentru crearea structurilor amorfe.
Cresterea preciziei de trasare a modelului aduce o crestere a calitatii proiectarii. Nivelul de editare al corpurilor 3D a crescut foarte mult deoarece acum, la modelarea corpurilor cu forme libere, nu se mai creeaza poligoane. Creste astfel performanta, odata cu micsorarea volumului de date ce definesc corpurile. Calitatea afisarii in fereastra de animatie a fost si ea imbunatatita. Pe ansamblu aceasta ofera o reprezentare mai buna a modelului la desenare si in animatie, odata cu o reprezentare mult mai apropiata de realitate la utilizarea modurilor de randare specifice.

 

   Flux de lucru eficient si intuitiv

   Allplan Arhitectura 2016 CAD asigura un flux de lucru intuitiv si mult mai eficient. Facilitatile includ biblioteci optimizate si functii de vizualizare, suport pentru monitoare mutiple precum si imbunatatiri consistente asupra obiectelor inteligente SmartPart.