Noutatile din constructii, amenajari şi mobilier, prezentate la Universul Casei Tale & Expo Mobila

La Timişoara se deschide un nou eveniment expoziţional, ce reunește două acțiuni. Este vorba despre Universul Casei Tale & Expo Mobila. De joi şi până duminică, la Centrul Regional de Afaceri, vizitatorii vor putea să afle ultimele noutăţi din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare şi al mobilei.

Expoziţia va fi inaugurată joi, la orele prânzulu. 40 de producători, distribuitori sau reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România vor întâmpina atât publicul larg cât, şi cel profesionist, cu o gamă variată de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare. Evenimentul este deschis publicului până duminică.

Acţiunea de la Timişoara reuneşte, pentru prima dată, cele două expoziţii sub umbrela unui singur eveniment. Interesul este ridicat, în oraşul de pe Bega urmând să fie prezentă şi o delegaţie formată din reprezentanți ai mai multor firme din Serbia.mobila2_400

„În anii trecuți organizam expozițiile de mobilă separat de Universul Casei Tale, una era în primăvară și cea de a doua în toamnă. Iată că în acest an au loc împreună, aceasta la cererea expozanților. La acţiune va fi prezentă şi o delegație din Serbia, condusă de președintele Camerei de Comerț din ţara vecină. Sunt 12 firme din domeniul construcților și producţiei de mobilă, care doresc să intre pe piaţa din România și doresc parteneriate cu firmele din România”, a declarat Florica Chiriță, directorul Camerei de Comerţ Timiş.

La expoziţie vor fi prezentate cele mai noi materiale din domeniul amenajărilor, printre acestea find şi plăci ceramice de ultimul tip.

„La eveniment vin firme din toată ţara. Este un efort mare depus, sunt firme sosite de departe, cu mostre. Printre cele expuse se vor afla şi cele mai noi plăci ceramice, diferite dimensiuni şi compoziţii noi”, a mai declarat Roxana Bonchiş, organizator al expoziţiei.

De asemenea, domeniul mobilei va fi extrem de bine reprezentat, producătorii vor prezenta piese de ultimă generaţie, cu design modern, au transmis organizatorii.

Deschiderea oficială a expoziției este programată joi, 19 mai, de la ora 12.00. ulterior este programată şi o demonstraţie din partea unei firme din domeniul securităţii.

sursa: tion.ro