Tagor continua sa construiasca la Bragadiru

Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucureştiului, a anuntat ca va demara faza a doua a construcţiei pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat şi aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani.

Zona care se întinde de-a lungul Şoselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel încât există şi o cerere puternică de locuinţe pentru afluxul de navetişti către Bucureşti.tagor_400

Tagor lucrează în prezent la obţinerea tuturor autorizaţiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază, cu o îmbunătaţire a design-ului interior şi a compartimentării.

Pe scurt, doua noi blocuri cu un număr total de 94 de apartamente vor fi construite în zonă, ceea ce înseamnă cu 25% mai multe locuinţe decât în faza 1.

„Aşteptăm cu încredere startul construcţiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. Am adus multe îmbunătăţiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente până la design, compartimentare şi materiale de construcţie. Cea mai mică locuinţă are acum 42 de metri pătraţi utili şi are funcţionalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, graţie compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari al companiei Tagor.

sursa: arenaconstruct.ro