MORARIT-PANIFICATIE BANEASA SA

Brutarie Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MORARIT-PANIFICATIE BANEASA SA - Doar Unu Brutarie Bucuresti-Sector 1. In categoria Brutarie Bucuresti-Sector 1 promovam: Brutarie, paine, faina, brutarie, panificatie, simigerie, paine alba, paine semialba, paine integrala, paine cu seminte.


    Pornita din drag de munca si de realizari, cu dorinta de a aduce gusturile de acasa in viitoarele sale produse, societatea noastra va ofera gama completa a produselor de patiserie si brutarie.

    Consecventi mentinerii calitatii constante in fabricarea produselor noastre, utilizam materii prime calitative, ambalaje adaptate pastrarii in cele mai bune conditii a calitatii si integritatii produselor , lucrand cu personal calificat si instruit corespunzator activitatii fiecaruia.

    Avem incredere in consumatorii nostri, cei care stiu intotdeauna ce gust trebuie sa aiba o paine buna. Odata incercate, va veti da seama ce diferentiaza produsele noastre de celelalte si de ce atat de multi clienti revin in magazinele noastre.

    Valorile noastre sunt respectul fata de client, calitatea produselor si continuitatea in procesul de dezvoltare.

Servicii Brutarie Bucuresti-Sector 1

Cateva din produsele noastre:

Paine


    Neagra

    Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.


    Intermediara

    Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.


    Franzela

    Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.


    Pave

    Painea Pave este preparata dintr-o faina alba de calitate superioara si maia naturala din grau. Painea coapta in cuptoare pe vatra are un miez moale si pufos imbracat intr-o coaja crocanta. Painea Pave surprinde prin forma neregulata obtinuta printr-un proces de dospire prelungit , dar mai ales prin gustul sau bogat si consistent .


    Bagheta

    MiniBagheta este o specialitate coapta pe vatra, preparata din faina alba si maia naturala din grau dur, cu textura umeda si o crusta crocanta.Cu un continut caloric mai mare, echilibrat de gramajul redus , bagheta este o  alegere potrivita pentru cei ce apreciaza gustul autentic frantuzesc.


    Integrala cu seminte

    Beneficiile consumului de paine integrala sunt nenumarate. Este bogata in fibre naturale, vitamine si minerale si doar 200 g de paine integrala, acopera 40 % din necesarul zilnic de vitamine B1, B3, B6, precum si 40 % din necesarul de fier. De asemenea, painea integrala contine de trei ori mai multe vitamine si oligoelemente si de cinci ori mai mult magneziu, calciu si fosfor, decat painea obtinuta din faina alba. Un alt avantaj al consumului de paine integrala este si faptul ca nu predispune la obezitate, isi pastreaza calitatile timp indelungat si este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive.


    Taraneasca

    Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
    Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.