ALTIN FIRIN SRL
Brutarie Padureni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ALTIN FIRIN SRL - Doar Unu Brutarie Padureni. In categoria Brutarie Padureni promovam: Brutarie, paine, faina, brutarie, panificatie, simigerie, paine alba, paine semialba, paine integrala, paine cu seminte.
Valorile noastre sunt respectul fata de client, calitatea produselor si continuitatea in procesul de dezvoltare.
Respectand traditia, promovand „ calitatea inainte de toate” , dorim sa raspundem prin produsele noastre, la toate dorintele si solicitarilor dumneavostra.
Pornita din drag de munca si de realizari, cu dorinta de a aduce gusturile de acasa in viitoarele sale produse, societatea noastra va ofera gama completa a produselor de patiserie si brutarie.
Neparasindu-ne elanul si curajul de la inceput, prin munca intregii familii, societatea noastra a investit cu perseverenta in modernitate, in mijloace de productie care sa asigure calitate produselor sale.
Consecventi mentinerii calitatii constante in fabricarea produselor noastre, utilizam materii prime calitative, ambalaje adaptate pastrarii in cele mai bune conditii a calitatii si integritatii produselor , lucrand cu personal calificat si instruit corespunzator activitatii fiecaruia.
Servicii Brutarie Padureni
Specialitati de paine
Taraneasca
Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.
Ingrediente: faina semialba de grau, faina de malt, germeni de grau, sare iodata, drojdie, apa.
Cu secara
S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.
Ingrediente: Faina semialba, faina de secara (28%), drojdie de panificatie, sare iodata, otet din vin, maia lichida.
Pita de casa
Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Faina de malt, Sare iodata, Drojdie, Apa.
Pave
Painea Pave este preparata dintr-o faina alba de calitate superioara si maia naturala din grau. Painea coapta in cuptoare pe vatra are un miez moale si pufos imbracat intr-o coaja crocanta. Painea Pave surprinde prin forma neregulata obtinuta printr-un proces de dospire prelungit , dar mai ales prin gustul sau bogat si consistent .
Ingrediente: Faina superioara de grau, Maia naturala din grau, Sare iodata, Apa.
Cu seminte
Este un produs care se adreseaza oricarui consumator ce tine la sanatatea sa si la dezvoltarea armonioasa a organismului. Continutul bogat de seminte de in, floarea soarelui si susan, asigura o sursa importanta de vitamine, fibre, minerale si acizi grasi esentiali Omega 3. Semintele de in ajuta la scaderea trigliceridelor din sange, fapt ce favorizeaza scaderea colesterolului, confera senzatie de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. Semintele de floarea soarelui sunt bogate in vitamina E, un antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi din organism. Acestea sunt benefice in reglarea tranzitului intestinal si a tensiunii arteriale. Semintele de susan sunt o buna sursa de minerale precum manganul si cuprul. Painea cu seminte este recomandata in curele de diabet si ajuta la combaterea constipatiei.
Ingrediente: faina alba de grau, fulgi de cereale (ovaz, secara, grau), amestec de seminte (in, floarea soarelui, susan), drojdie, sare iodata, apa.
Italiana
Painea Italiana este o alegere inspirata pentru cei care apreciaza gustul bun al painii coapte pe vatra si coaja crocanta. Semintele de dovleac au un continut bogat de vitamine si minerale, iar prezenta magneziului ajuta la intarirea oaselor. Semintele de susan au rolul de a imbunatati functiile sistemului nervos si cardiovascular. Semintele de in, cu un continut bogat de fibre ajuta la combaterea constipatiei. Semintele de floarea soarelui au rol benefic in reglarea tensiunii arteriale. Aceste seminte sunt bogate in acizi grasi esentiali- omega 3 si omega 6, si au rolul de a normalizeaza nivelul colesterolui in sange.
Ingrediente: Faina alba de grau, Seminte de dovleac, Seminte de floarea-soarelui, Seminte de in, Seminte de susan, Maia naturala din grau dur, Sare iodata, Apa.
Bagheta
MiniBagheta este o specialitate coapta pe vatra, preparata din faina alba si maia naturala din grau dur, cu textura umeda si o crusta crocanta.Cu un continut caloric mai mare, echilibrat de gramajul redus , bagheta este o alegere potrivita pentru cei ce apreciaza gustul autentic frantuzesc.
Ingrediente: Faina alba de grau, Maia naturala din grau dur, Sare iodata, Apa.
Integrala cu seminte
Beneficiile consumului de paine integrala sunt nenumarate. Este bogata in fibre naturale, vitamine si minerale si doar 200 g de paine integrala, acopera 40 % din necesarul zilnic de vitamine B1, B3, B6, precum si 40 % din necesarul de fier. De asemenea, painea integrala contine de trei ori mai multe vitamine si oligoelemente si de cinci ori mai mult magneziu, calciu si fosfor, decat painea obtinuta din faina alba. Un alt avantaj al consumului de paine integrala este si faptul ca nu predispune la obezitate, isi pastreaza calitatile timp indelungat si este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive.
Ingrediente: Faina integrala de grau, 10% amestec de seminte (seminte de in, seminte de susan décor), drojdie, sare iodata, ulei de masline, maia naturala de secara .
Chifla
Ingredientele de calitate, aspectul perfect si miezul moale si pufos, fac din chifla, un produs excelent, adorat de intreaga familie. Acestea sunt fabricate cu o tehnologie de ultima generatie.