PATI-PAN MARIANO SRL
Brutarie Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PATI-PAN MARIANO SRL - Doar Unu Brutarie Pitesti. In categoria Brutarie Pitesti promovam: Brutarie, paine, faina, brutarie, panificatie, simigerie, paine alba, paine semialba, paine integrala, paine cu seminte.
Pornita din drag de munca si de realizari, cu dorinta de a aduce gusturile de acasa in viitoarele sale produse, societatea noastra va ofera gama completa a produselor de patiserie si brutarie.
Neparasindu-ne elanul si curajul de la inceput, prin munca intregii familii, societatea noastra a investit cu perseverenta in modernitate, in mijloace de productie care sa asigure calitate produselor sale.
Consecventi mentinerii calitatii constante in fabricarea produselor noastre, utilizam materii prime calitative, ambalaje adaptate pastrarii in cele mai bune conditii a calitatii si integritatii produselor , lucrand cu personal calificat si instruit corespunzator activitatii fiecaruia.
Cum niciodata, toate acestea, nu par destule pentru spiritul inovator si dornic de mai bine care anima societatea noastra , dorinta de acum este de a va satisface gusturile si mai ales de a bucura , prin intermediul produselor pe care le fabricam, pe toti clientii nostri.
Servicii Brutarie Pitesti
Cateva din produsele noastre:
Paine
Intermediara
Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Sare iodata, Drojdie, apa.
Fara sare
Preparata din faina semialba de grau, painea fara sare nu inseamna paine fara gust. Sarea este un mineral absolut necesar, deoarece are rolul de a retine apa in organism, insa acest aspect benefic poate deveni neplacut pentru persoanele cu hipertensiune arteriala. Aceasta paine este recomandata de medici in regimurile igenico-dietetice ale unor afectiuni ca de exemplu: boli cardiovasculare, hepatice, renale si diabet. Este ideala pentru cei care doresc sa reduca consumul de sare si sa adopte o dieta echilibrata.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Drojdie, Apa.
Dieta
Ddieta este o paine sanatoasa recomandata in diverse diete. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a anemiilor, ajutand si la reglarea tensiunii arteriale.Datorita bogatiei in substante active, taratele de grau insumeaza toate calitatile unui medicament natural. Acest ingredient este un fortifiant natural care ajuta la imbunatatirea digestiei si revigoreaza organismul prin aportul de substante nutritive, fara contraindicatii sau efecte secundare. Aceasta paine este recomandata in anumite afectiuni gastrointestinale.
Ingrediente: Faina semialba de grau, faina de malt, tarate de grau, sare iodata, drojdie, apa.
Cu secara
S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.
Ingrediente: Faina semialba, faina de secara (28%), drojdie de panificatie, sare iodata, otet din vin, maia lichida.
Pita de casa
Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Faina de malt, Sare iodata, Drojdie, Apa.
Pave
Painea Pave este preparata dintr-o faina alba de calitate superioara si maia naturala din grau. Painea coapta in cuptoare pe vatra are un miez moale si pufos imbracat intr-o coaja crocanta. Painea Pave surprinde prin forma neregulata obtinuta printr-un proces de dospire prelungit , dar mai ales prin gustul sau bogat si consistent .
Ingrediente: Faina superioara de grau, Maia naturala din grau, Sare iodata, Apa.
Italiana
Painea Italiana este o alegere inspirata pentru cei care apreciaza gustul bun al painii coapte pe vatra si coaja crocanta. Semintele de dovleac au un continut bogat de vitamine si minerale, iar prezenta magneziului ajuta la intarirea oaselor. Semintele de susan au rolul de a imbunatati functiile sistemului nervos si cardiovascular. Semintele de in, cu un continut bogat de fibre ajuta la combaterea constipatiei. Semintele de floarea soarelui au rol benefic in reglarea tensiunii arteriale. Aceste seminte sunt bogate in acizi grasi esentiali- omega 3 si omega 6, si au rolul de a normalizeaza nivelul colesterolui in sange.
Ingrediente: Faina alba de grau, Seminte de dovleac, Seminte de floarea-soarelui, Seminte de in, Seminte de susan, Maia naturala din grau dur, Sare iodata, Apa.
Bagheta
MiniBagheta este o specialitate coapta pe vatra, preparata din faina alba si maia naturala din grau dur, cu textura umeda si o crusta crocanta.Cu un continut caloric mai mare, echilibrat de gramajul redus , bagheta este o alegere potrivita pentru cei ce apreciaza gustul autentic frantuzesc.
Ingrediente: Faina alba de grau, Maia naturala din grau dur, Sare iodata, Apa.