PREMUS S.R.L.
Brutarie Stoicanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PREMUS S.R.L. - Doar Unu Brutarie Stoicanesti. In categoria Brutarie Stoicanesti promovam: Brutarie, paine, faina, brutarie, panificatie, simigerie, paine alba, paine semialba, paine integrala, paine cu seminte.
Avem incredere in consumatorii nostri, cei care stiu intotdeauna ce gust trebuie sa aiba o paine buna. Odata incercate, va veti da seama ce diferentiaza produsele noastre de celelalte si de ce atat de multi clienti revin in magazinele noastre.
Spre deosebire de alte companii, la noi totul este autentic si local: ne aprovizionam cu grau de la producatorii agricoli, il macinam in cadrul atelierului nostru de morarit si obtinem faina de diverse sortimente. Transportam faina la atelierele de panificatie cu autovehiculele societatii iar acolo realizam produse de panificatie pe care le distibuim in magazinele proprii si in alte magazine. Retetele de fabricatie sunt cele originale, pastrate intacte de-a lungul anilor si respecta traditia culinara romaneasca.
Misiunea noastra este satisfacerea nevoii clientilor de a achizitiona produse sigure din punct de vedere alimentar, fabricate prin metode traditionale si cu un excelent raport pret - calitate.
Valorile noastre sunt respectul fata de client, calitatea produselor si continuitatea in procesul de dezvoltare.
Servicii Brutarie Stoicanesti
Franzela
Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”. Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.
Ingrediente: Faina alba de grau, Drojdie, Sare iodata, Apa.
Intermediara
Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Sare iodata, Drojdie, apa.
Fara sare
Preparata din faina semialba de grau, painea fara sare nu inseamna paine fara gust. Sarea este un mineral absolut necesar, deoarece are rolul de a retine apa in organism, insa acest aspect benefic poate deveni neplacut pentru persoanele cu hipertensiune arteriala. Aceasta paine este recomandata de medici in regimurile igenico-dietetice ale unor afectiuni ca de exemplu: boli cardiovasculare, hepatice, renale si diabet. Este ideala pentru cei care doresc sa reduca consumul de sare si sa adopte o dieta echilibrata.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Drojdie, Apa.
Specialitati de paine
Taraneasca
Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.
Ingrediente: faina semialba de grau, faina de malt, germeni de grau, sare iodata, drojdie, apa.
Cu secara
S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.
Ingrediente: Faina semialba, faina de secara (28%), drojdie de panificatie, sare iodata, otet din vin, maia lichida.
Pita de casa
Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Faina de malt, Sare iodata, Drojdie, Apa.