Pensiunea Casa Boema

Cazare Catamaresti-Deal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pensiunea Casa Boema - Doar Unu Cazare Catamaresti-Deal. In categoria Cazare Catamaresti-Deal promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


Bun venit! Pensiunea Casa Boema sta la dispozitia dumneavoastra pe toata durata anului pentru a va oferi cele mai bune conditii de cazare, mancaruri rafinate si 4_400o atmosfera relaxanta. Week-end-uri, vacante si concedii, conferinte si banchete, cocktail-uri si mese festive, excursii si drumetii, seri cu specific traditional sau folkloric, toate intr-un singur loc, la Pensiunea Casa Boema.


Va invitam sa va petreceti sejurul sau calatoria de afaceri la Casa Boema, unde puteti beneficia de tot confortul, pensiunea fiind clasificata la 3 Flori/margarete. Dispunem de 10 camere care pot fi amenajate pentru una sau doua persoane (single/matrimonial).

Dotarile camerelor includ: baie proprie cu cabina de dus, climatizare, minibar, televizor Hd, telefon, internet Wireless si Lan, acces securizat in camere pe baza de cartela. Toate camerele sunt cu vedere si au balcon propriu, amenajat cu masuta si scaune.

Oferim cele mai bune conditii in camere, dotarile incluzand climatizare, baie proprie, balcon propriu, televizor Hd, telefon, internet wireless, minibar si multe altele.

De asemenea, puteti vizita si restaurantul nostru unde veti savura cele mai atent preparate mancaruri, fie ele romanesti, spaniole, frantuzesti sau italiene.

Situata in localitatea Catamarasti Deal, comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani pe drumul Dj 29 B ce face legãtura spre Dorohoi, Siret, Ucraina la numai 7 km fata de centrul orasului Botosani si la 6 km de principala atractie turistica a judetului - Memorialul `Mihai Eminescu` Ipotesti, Pensiunea Casa Boema reprezinta optiunea cea mai sigura si completa pentru turistii si oamenii de afaceri aflati in vacanta, in tranzit sau la evenimente in Botosani.

Servicii Cazare Catamaresti-Deal

Atracții turistice locale:

Lacul cu nuferi
Amplasat într-un peisaj mirific care invitã la visare și oferã turistului sensibil clipe de neuitat, de liniște și reverie, lacul lui Mihai Eminescu este situat într-un luminiș al pãdurii, aducând aminte de clipele copilãriei poetului Mihai Eminescu. Lacul este încãrcat cu nuferi galbeni, socotiți de indieni ca cele mai desãvârșite dintre flori. Aceastã floare gingașã are un miros exotic, tulburãtor și poate fi admiratã în lunile iunie – iulie ale anului.
Biserica Domneascã „sfântul Nicolae” Popãuți din Botoșani a fost ridicatã la 30 septembrie 1496, de cãtre Ștefan cel Mare, domn al Moldovei, și a fost destinatã a fi bisericã de mir. Acest edificiu fãcea parte dintr-un ansamblu fortificat – alãturi de palatul domnesc și turnul clopotnițã (restaurat recent).
Biserica „uspenia” sau „biserica albã”, cum i se mai spune, este o altã ctitorie a Elenei Rareș, ce dateazã din 1552. Din anul 1793, într-o clãdire alãturatã, a funcționat o școalã domneascã. Aici a fost botezat poetul Mihai Eminescu, biserica pãstrând vechea cristelnițã.
În zonã se mai pot vizita și alte obiective turistice :
- Memorialul Mihai Eminescu
- Muzeul de Istorie
- Casa Memoriala Nicolae Iorga
- Casa memeorialã George Enescu
- Muzeul Stefan Luchian
- Teatrul Mihai Eminescu

Galerie foto