Didana House

Cazare Moneasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Didana House - Doar Unu Cazare Moneasa. In categoria Cazare Moneasa promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


    Didana House vă așteaptă la poalele Munților Codru Moma într-un cadru natural mirific, în sat lângă biserica ortodoxă în Stațiunea balneoclimaterică Moneasa Băi.3_400

    Vă stau la dispoziție 8 camere duble mobilate modern, dotate cu televizor Lcd - cablu, baie cu duș și balcon.

    Camerele sunt repartizate astfel: șase dintre ele la etajul unu și celelalte două la etajul doi, oferind astfel o priveliște încântătoare a pădurii din jur cât și a râului Moneasa ce curge cristalin chiar pe sub balcon.

    Aveți la dispoziție o sală de mese cu o capacitate de 25 - 30 de locuri cât și două terase generoase una amplasată la parter iar cealaltă la etajul doi. Pentru relaxare se poate opta pentru holul recepției sau livingul generos de la etajul doi. Livingul poate fi organizat cu ușurință ca și sală de conferințe unde se pot desfășura prezentări sau traininguri având în dotare proiector video, ecran si Tv Lcd 40`.


Galerie foto