Cofetaria Bulevard

Cofetarie Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cofetaria Bulevard - Doar Unu Cofetarie Braila. In categoria Cofetarie Braila promovam: Cofetarie, prajituri, tort, cofetar, patiserie, zahar, dulce, cofetarie, patiserie, produse, decoratiunilor pentru produse, ambalare, comercializare, manipulare, conservare, copt, produse alimentare.


       O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabil al preparatelor sale! La Cofetaria Bulevard secretele din cofetarie stau bine ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane. Cofetaria Bulevard este o cofetarie care respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

        Ciocolata si cacaoa, frisca, untul, nucile de buna calitate si aromele natural se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase, creme fine si spumoase ce va vor seduce iremediabil gustul.

        Dulciurilor pregatite in laboratorul Cofetariei Bulevard au la baza retete de casa, fapt ce garanteaza gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.

        Va invitam sa pasiti in universul dulce al Cofetariei Bulevard! Veti descoperi gustul dulciurilor de calitate, pregatite cu pasiune si dragoste!

        Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una de poveste, Atelierul de Creatie al Cofetariei Bulevard va poate pregati zeci de modele de torturi de nunta. Beneficiati din partea noastra de consiliere, creatie si degustare gratuita. Puteti alege unul dintre modelele prezentate sau puteti veni cu o propunere pentru tortul dumneavoastra. Tortul va fi creat in armonie cu tema nuntii sau cu aranjamentele si decoratiunile alese, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect!

        Aveti libertatea de a alege compozitia tortului in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti opta pentru unul dintre mousse-urile de ciocolata (cu lapte, ciocolata neagra sau alba), imbinand astfel savoarea ciocolatei cu gustul natural.

        Toate produsele noastre sunt pregatite cu pasiune din ingrediente proaspete si de calitate: frisca, ciocolata si fructe proaspete!

Servicii Cofetarie Braila

            torturi de nunta
            torturi de botez
            torturi copii
            torturi diferite ocazii
            produse cofetarie