Loop Operations

Consultant Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Loop Operations - Doar Unu Consultant Bucuresti-Sector 2. In categoria Consultant Bucuresti-Sector 2 promovam: Consultant, consultanta, inginerie, consiliere in domeniul strategiilor, resurse umane, consultanti de internet, de proces, relatii publice, de performanta, de imigrare, tehnologia informatiei, marketing, manageri interimari.


    Viziune

Loop Operations este optiunea clientilor care doresc un autentic partener de dialog, care sa le identifice atat nevoile, cat si solutiile, exact asa cum ar face-o ei daca ar avea mai mult timp.

Clientii nostri ajung sa uite uneori ca nu facem parte din aceeasi firma. Cand se intampla acest lucru, stim ca ne-am atins obiectivul de a castiga incredere totala si de a crea clientilor starea de confort, preluand o parte din grijile si raspunderile lor.

    Misiune

Castigarea cat mai multor fonduri europene si guvernamentale pentru clientii nostri si asigurarea implementarii sustenabile a proiectelor de dezvoltare ale acestora, pentru o crestere sanatoasa si inteligenta.

    Valori

 
Munca

Niciun efort nu este prea mare daca este rasplatit cu o reactie de bucurie si entuziasm din partea clientului.
 
Sensul

Suntem platiti pentru ceea ce facem, dar nu muncim pentru a fi platiti, ci pentru bucuria autentica pe care o avem atunci cand asistam la cresterea afacerilor, a organizatiilor sau a competentelor clientilor nostri.

 Cultura serviciilor superioare

Credem ca nu exista cel mai inalt standard de calitate si incercam cu fiecare gest sa ajungem si mai sus, sa imbunatatim si mai mult. Ne bazam pe reactiile clientilor pentru asta.

 Ascultarea

Ascultam mult si investim timp in intelegerea clientilor.
 
Perseverenta

Incepem doar proiecte in care credem, investim in proiectele clientilor alaturi de ei si perseveram, depasind impreuna obstacole.

 Curajul

Nimic nu este imposibil. Dar lucrurile care merita sunt in general dificil de dobandit. De aceea ne plac provocarile, proiectele dificile si lucrurile care nu s-au mai facut.

 Egalitatea

Start-up-ul de azi poate fi corporatia de maine. De aceea ne tratam toti clientii cu egal interes si investim energia necesara pentru a atinge obiectivele fiecaruia. In schimb, cerem clientilor nostri sa creada pana la capat in proiectele lor si lucram doar cu clienti pasionati si hotarati.

Servicii Consultant Bucuresti-Sector 2

- Accesare de fonduri europene in domenii diverse: infrastructura, industrie, agricultura, dezvoltarea resursei umane, dezvoltarea capacitatii administrative, turism, IT, cercetare;

- Suport tehnic: realizare studii de fezabilitate, realizare proiecte tehnice, realizare de documentatii pentru obtinerea de autorizatii si avize diverse, realizare de studii de teren (topografice, geologice, hidrologice, privind impactul asupra mediului etc), alte tipuri de suport tehnic (la cerere);

- Consultanta pentru realizarea de strategii de dezvoltare la nivel regional si local;

- Servicii complete de management si consultanta oferita in domeniile financiar, juridic, achizitii publice, raportare etc.

In plus diviziile noastre Loop Skills si Loop Communication ofera:

- Cursuri complexe de management de proiect cu certificari nationale si internationale, cursuri de expert accesare fonduri structurale si de coeziune, expert achizitii publice etc;

- Dezvoltarea de echipe interne pentru managementul proiectului;

- Strategii de branding si comunicare pentru proiectul dumneavoastra;

- Servicii de productie publicitara si tiparituri.