SC EUROGRAPH RAM IMPEX SRL

Consultant Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC EUROGRAPH RAM IMPEX SRL - Doar Unu Consultant Bucuresti-Sector 6. In categoria Consultant Bucuresti-Sector 6 promovam: Consultant, consultanta, inginerie, consiliere in domeniul strategiilor, resurse umane, consultanti de internet, de proces, relatii publice, de performanta, de imigrare, tehnologia informatiei, marketing, manageri interimari.


Eurograph furnizeaza consultanta tehnica, strategica si de business referitoare la cadrele RTD al Comisiei Europene (FP6, FP7), in principal cu privire la zona de Tehnologia Societatii Informationale, dar si alte domenii precum Fondurile Structurale sau proiecte bazate pe previziuni.

Infiintata in 1994, Eurograf si-a concentrat in ultimii ani activitatea asupra unor proiecte finantate de Uniunea Europeana.

Acestea s-au referit la imbunatatirea comunicarii dintre administratiile publice si cetateni, e-sanatate, e-business, economia cunoasterii, comunicatii mobile, logistica, previziuni, dar si implicarea in organizarea de workshop-uri stiintifice si conferinte.

Peste 65 de companii au beneficiat de expertiza Eurograph in domeniul programelor cu finantare europeana si a noilor instrumente comunitare.
Compania furnizeaza urmatoarele servicii de consultanta in afaceri si management:
– planuri de afaceri
– analize cost-beneficiu
– programe de marketing si de prospectare a pietei
– studii de impact economic si social
– studii de fezabilitate
– alte tipuri de analize economice

Servicii de consultantapentru accesarea de fonduri europene:
– identificarea de programe si apeluri de propuneri compatibile cu profilul clientului
– ajutor in elaborarea proiectului
– gasirea de parteneri pentru programele in derulare, asistenta in formarea de consortii
– asistenta in derularea proiectului
– asistenta prin proiectele EPIST in domeniile e-sanatate si incluziune sociala
– asistenta prin proiectele EPISTEP in domeniile nanoelectronica, eMobility si pe platformele tehnologice europene Artemis.