Costy Glass Design S.R.L

Geamgiu Husi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Costy Glass Design S.R.L - Doar Unu Geamgiu Husi. In categoria Geamgiu Husi promovam: Geamgiu, montare geamuri, taiere geamuri, schimbat geamuri, schimbat oglinzi.


Costy Glass Design S.R.L

0762 085 037

 

GEAMURI TERMOPAN - STICLA SAINT-GOBAIN

 Planiterm 4S Evolution control solar

Planiterm LOW-E anticondens

Geam laminat (duplex )

PACHETE TERMOPAN: FL+4S / FL+LOW-E

 

   Geamurile ferestrelor sau usilor pot fi: geamuri clare,geamuri laminate (duplex), geamuri cu model sau mate, geamuri colorate, geamuri termopan/tripan confectionate cu sticla reflexiva, colorata , anticondens ,control solar sau tranfer termic scazut, geamuri sablate s.a.m.d.

   In cadrul atelierului nostru avem posibilitatea de a inlocui geamuri pentru ferestre sau usi cu rama din lemn, metalica sau din pvc .

   Amanarea schimbarii unui geam sau a unei oglinzi sparte, poate cauza raniri sau pagube materiale, find posibila desprinderea accidentala a bucatilor de sticla sparte. Colturile si marginile din sticla va pot cauza taieturi grave. Solicitati cat mai urgent un geamgiu, prima masura in cazul spargerii unui geam (oglinda) fiind restrictionarea accesului in zona si incercarea lipirii acestuia cu orice fel de banda adeziva, pentru prevenirea desprinderii bucatilor de sticla.

   Serviciul de schimbat (inlocuit) geamuri si oglinzi oferit de catre un geamgiu profesionist, va este necesar in cazul spargerii geamurilor de la ferestre, usi sau a oglinzilor.

 

 Image result for glazier

 

 

Debitare si prelucrare geamuri si oglinzi la dimensiune
Debitare si prelucrare geam laminat (duplex ) 3.1.3 pentru utilaje agricole

 

Fabricare geam termopan, geam pentru mobilier

 

Decupare, slefuire, gaurire, sticla

 

 

 

Servicii Geamgiu Husi

   Costy Glass Design S.R.L are ca obiect principal de activitate prelucrarea geamurilor, a oglinzilor si productia de geamuri termopan. Inca de la infiintare ne-am propus, printr-o dorinta continua de autodepasire, sa va oferim experienta si seriozitatea noastra, sa devenim partenerul dumneavoastra de încredere, oferindu-va produse si servicii de cea mai buna calitate.

   Firma noastra Costy Glass Design specilizata in domeniul prelucrarii si montarii diferitelor tipuri de sticla, va ofera diferite servicii respectand standardele europene de calitate.

 

PROIECTARE


In functie de necesitatile proiectului, fima noastra  va ofera sprijinul pentru efectuarea de: masuratori la cererea clientului, schite, desene, calcule pentru solutiile tehnice si simularea cu ajutorul softurilor a diferitelor tipuri de produse in functie de mai multi parametrii: dimensiuni, tip sticla, grosime

 

PRELUCRARE


Taierea sticlei este prima etapa in cadrul procesului de prelucrare. Dupa ce sticla sau oglinda sunt achizitionate de la producatori, acestea sunt taiate in vederea obtinerii produsului finit dorit. Alte etape de prelucrare a sticlei , in functie de cerintele clientului pot fi: decupare, slefuire,  debitare.

 

MONTAJ


Montajul produsului final din sticla este recomandat a se face de catre o echipa specilizata in domeniu in functie de proiect. Avand o experienta vasta in domeniu, firma noastra ofera ofera servicii de montaj pentru diferite tipuri de proiecte:geam laminat (duplex 3.1.3), geamuri termopan,  mobilier din sticla (rafturi, vitrine, mese) sau diferite structuri din sticla ( panouri din sticla,  oglinzi pentru sali de sport , usi din sticla).

  

Image result for glazier 800x200

 

Costy Glass Design va pune la dispozitie o gama larga de servicii de prelucrare a sticlei si a oglinzilor precum:


 - Debitare si prelucrare geamuri (inclusiv dimensiuni mari)

- geam laminat 3.1.3 (duplex)

 - Debitare si prelucrare oglinzi la dimensiune
 - Fabricare geam termopan,geam tripan , geam pentru mobilier
 - Decupare, slefuire, gaurire, sticla

   Produsele noastre sunt executate în functie de cerintele si nevoile fiecarui client, respectand cotele si detaliile spatiului unde urmeaza a fi montate. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru oferirea oricarei informatii cu privire la produsele noastre, venind in ajutorul dumneavoastra cu informatii utile despre construirea sau amenajarea locuintelor sau a spatiilor, angajatii nostrii fiind pregatiti profesional sa va ofere consultanta pe care o solicitati.

 

 

Galerie foto