Cofetarie Bucuresti Doar Unu

Cofetarie

Cofetarie Bucuresti Doar Unu

Cofetarie Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cofetarie Bucuresti: Cofetarie, prajituri, tort, cofetar, patiserie, zahar, dulce, cofetarie, patiserie, produse, decoratiunilor pentru produse, ambalare, comercializare, manipulare, conservare, copt, produse alimentare.

Cofetarie : Cofetarul se ocupa in principal cu prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.In aceasta meserie e nevoie de foarte multa atentie şi rabdare. Aici totul se face masurat, trebuie sa respecti cantitatile trecute in reteta şi sa fii foarte atent cu ce produse lucrezi. in rest, e nevoie de practica inainte de angajare, iar restul se invata pe parcurs.Comunicare si numeratie, asigurarea calitatii, igiena si securitatea muncii, lucrul in echipa, dezvoltare personala, organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism, promovarea produselor si serviciilor, psihologia consumatorului, evidenta operativa, realizarea produselor de cofetarie, realizarea esteticii produselor de cofetarie, expunerea si comercializarea produselor de cofetarie.