Sc Agentia Imobiliara Zona Srl

Agentie imobiliara Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sc Agentia Imobiliara Zona Srl - Doar Unu Agentie imobiliara Baia Mare. In categoria Agentie imobiliara Baia Mare promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Infiintata in anul 2005, Sc. Agentia Imobiliara Zona Srl este situata in Baia Mare, judetul Maramures.
    Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de tranzactii imobiliare (cumparari, vanzari, inchirieri case, vile, terenuri, apartamente), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.
    Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.
    Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.
    Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.
    Sc. Agentia Imobiliara Zona Srl si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.
    Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Servicii Agentie imobiliara Baia Mare

     Evaluari

In contextul economico-financiar general actual, evaluarea activelor detinute atat de persoanele fizice cat si de companii capata o importanta deosebita. Ea permite clientilor sa obtina informatii actualizate, realiste asupra valorii activelor aflate in proprietate sau in administrare.
Beneficiind de o cunoaştere în detaliu a pieţelor Agentia Imobiliara Zona oferă soluţii pentru urmatoarele domenii:

- Evaluare complexa de afaceri
- Evaluare de proprietăţi imobiliare (industriale, comerciale, agricole, rezidenţiale şi speciale)
- Evaluare de echipamente şi bunuri mobile
- Evaluare de proiecte de investiţii
- Evaluare de portofoliii bancare pentru conformarea la cerinţele BNR de reevaluare periodică a proprietăţilor.

     PROPERTY MANAGEMENT

Nevoia detinatorilor de active imobiliare de maximizare a veniturilor generate de investitia realizata confera o importanta deosebita sectorului de Property Management. In acest sens am dezvoltat o divizie separata in cadrul companiei noastre care sa ofere consiliere specializata si in acest sector de activitate.


    Marketing Management

- Analize de piata (analize P.E.S.T.L.E - analize pe politic, economic, social, tehnologie, legal, mediu), analize competitie, analize S.W.O.T, analize comportament consumatori
- Segmentare de piata
- Dezvoltaredeproduse (inclusiv Cross Selling si tehnici de Marketing Lateral)
- Pricing
- Vanzari si Canale de distributie (interne/externe-sisteme de francize)
- Promovare/Comunicare & PR/Corporate Design (ATL/BTL)
- Bugetare
- Plan / Mix de marketing