Sc Sorana Land Srl

Agentie imobiliara Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sc Sorana Land Srl - Doar Unu Agentie imobiliara Buzau. In categoria Agentie imobiliara Buzau promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    S.C. Sorana Land S.R.L. este o agentie imobiliara care are drept scop promovarea calitatii, valorii si care ofera solutii inovatoare atat pentru dezvoltatori cat si pentru clientii finali.
MISIUNE:

    Telul nostru este sa ne consolidam pozitia si sa devenim o agentie lider pe piata agentiilor imobiliare din Romania. Noi credem ca cheia sucesului nostru consta in furnizarea clientilor de servicii complete la standarde de inalta calitate.

VALORI:

    Sorana Land se subscrie unui cod de valori si etici care au un impact semnificativ asupra dezvoltarii activitatii noastre, precum si asupra clientilor nostri.

OBIECTIVE:

Promovarea unor solutii si servicii de calitate, precum si oferirea unei perspective complete si diferentiate a clientilor nostri deoarece:

-pentru noi, cel mai important aspect il reprezinta satisfacerea necesitatilor clientilor;
-dezvoltam solutii si servicii noi;
-suntem in contact direct cu piata si cu trandurie acesteia;
-folosim unul dintre cele mai avansate programe destinate agentiilor imobiliare;
-punem in practica valorile noastre: orientarea clientilor, furnizarea de solutii si servicii, credibilitate, seriozitate.

Servicii Agentie imobiliara Buzau

S.C. Sorana Land S.R.L. furnizeaza clientilor ei un larg pachet de produse si servicii:

    vanzari, cumparari si inchirieri de proprietati;
    consultanta in domeniul imobiliar;
    consultanta in domeniul investitiilor;
    asistenta legala privind intreaga tranzactie imobiliara;
    asistenta pentru contractarea ei asigurari de proprietati.