Agentia imobiliara RE-MAX

Agentie imobiliara Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agentia imobiliara RE-MAX - Doar Unu Agentie imobiliara Cluj Napoca. In categoria Agentie imobiliara Cluj Napoca promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    RE/MAX este o forta globala fiind e liderul mondial in real-estate si trebuie sa devina liderul national in imobiliare si pentru Romania. In 2013 am decis la preluarea managementului regional, asta vrem sa facem si suntem angajati total in aceasta viziune. Mai mult – pentru Romania vrem 110 birouri francizate si peste 1.000 de agenti afiliati in 10 ani. 

    birouri_roremax_400RE/MAX Romania s-a lansat in 2006 sub un alt management regional si a avut o evolutie ascendenta pana la aparitia crizei economice, fiind infiintate peste 30 de francize, prabusirea pietei imobiliare a avut efecte devastatoare asupra retelei nationale RE/MAX si drept urmare numarul birourilor a scazut la 7 francize in vara 2013. 


    Intre cauzele prabusirii au stat si un suport insuficient acordat birourilor francizate si agentilor afiliati de catre managementul regional, atat pe partea de promovare, de tehnologie si IT cat si de solutii de management care sa ajute la stabilizarea afacerii pe perioada de criza – asa cum RE/MAX a reusit sa evolueze in alte tari Europene. 

    Odata cu preluarea managementului regional pentru Romania intentionam sa dezvoltam reteaua RE/MAX pe principii mult mai sanatoase, asa cum ea functioneaza cu succes in cele peste 90 de tari si cu cei peste 90.000 de agenti afiliati pe mapamond. 

   Cu RE/MAX esti in afaceri pentru tine dar nu de unul singur! Experienta din ultimii 40 de ani ne-a ajutat sa dezvoltam o imagine clara a factorilor de succes in industria imobiliara. Astazi putem spune ca la RE/MAX facem lucrurile diferit. 

   Misiunea, viziunea si scopul nostru sunt toate construite pe acest principiu. Tot ce facem in cadrul RE/MAX sustine Broker/Ownerii, agentii si clientii nostri, astfel incat ei sa obtina cele mai bune rezultate posibile.