DOMUS GRUP

Agentie imobiliara Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DOMUS GRUP - Doar Unu Agentie imobiliara Constanta. In categoria Agentie imobiliara Constanta promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Suntem o agentie imobiliara cu experienta pe piata imobiliara din Constanta cu o echipa de oameni bine pregatiti si profesionisti ce promoveaza profesionalismul in domeniul imobiliar si venim in intampinarea celor care intentioneaza sa faca o tranzactie imobiliara cu servicii care au pretentia calitatii si a realizarii unei bune colaborari cu clientii nostri!
    Domus Grup are in portofoliu garsoniere si apartamente in orice zona a orasului Constanta, dar suntem orientati in special pe zona Cazino, zona Peninsulara, apartamente cu vedere frontala la mare, aceste zone fiind de mare interes turistic avand Portul Tomis, Acvariul si Faleza. Acordam o atentie deosebita apartamentelor din zona Ultracentala, pentru zonele Far, Gara, si Faleza Nord, zone care ofera de asemenea o priveliste deosebita la mare. Deasemenea avem in portofoliu terenuri intravilane si extravilane in toata zona metropolitana Constanta.
    Daca sunteti proprietar al unui apartament in Constanta sau al unui teren in zona metopolitana Constanta, si doriti sa vindeti, puteti apela la noi pentru a va asigura o promovare eficieta si profesionala.

Servicii Agentie imobiliara Constanta

-intermediere vanzare-cumparare
-intermediere inchirieri
-consultanta privind finantarea
-consultanta privind asigurarea imobilelor
-consultanta imobiliara
-studii de piata si rapoarte imobiliare
-consultanta de evaluare