S.C. Imobil Dev S.R.L.

Agentie imobiliara Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Imobil Dev S.R.L. - Doar Unu Agentie imobiliara Deva. In categoria Agentie imobiliara Deva promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


     Sc Imobil Dev Srl este promovata  de  Turdean Mariana, de meserie inginer constructor, cu  peste  24 ani experienta in domeniul constructiilor si al investitiilor. Dupa absolvirea Facultatii de Constructii din Cluj in 1986 a lucrat la Trustul de Constructii, ca inginer constructor si sef departament investitii pe judetul Hunedoara.
     Experienta in domeliul imobiliar s-a diversificat in paralel cu schimbarile ce au avut loc in Romania dupa ‘89, astfel ca, in urma cu 13 ani s-a reorientat spre expertize judiciare in constructii si  evaluari imobiliare. Din 2005 este presedinta la Corpulului Expertiilor  Tehnici al judetului Hunedoara.

Servicii Agentie imobiliara Deva

     Investitii & Dezvoltare

        Serviciile oferite de expertii Imobil Dev permit investitorilor si actorilor imobiliari sa profite de experienta de peste 10 de ani in domeniul tranzactiilor, a managementului de capital, a dezvoltarii, anteprenoriatului, promovarii si vanzarii imobilelor datorita:

Unei bune cunoasteri a problemelor imobiliare si a pietei din Transilvania, Deva in special
Expertizei privind valoarea si evaluarea proprietatilor
Cunostintelor legate de celelalte probleme ale domeniul imobliar (legale, arhitecturale, urbanistice, taxe)
Aptitudinilor de management si negociere
Cunostiintelor si experientei cu toti operatorii de pe piata imobiliara (investitori, dezvoltatori, institutii ale statului, institutii financiare, etc)
Eticii si confidentialitatii


    Marketing
Imobil Dev are o vasta experienta in vanzarea proprietatilor imobiliare.
In ultimii 10 ani, instrumentele de marketing si promovare ale firmei Imobil Dev au fost folosite cu  succes in finalizarea unei game largi de tranzactii imobiliare incepand de la  apartamente si case la imobile de lux si proprietati exclusiviste, de la parcele mici de teren rezidential la  suprafete mari  pentru dezvoltari comerciale.

    Evaluari & Expertize