TERRA IMOBIL S.R.L.

Agentie imobiliara Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TERRA IMOBIL S.R.L. - Doar Unu Agentie imobiliara Iasi. In categoria Agentie imobiliara Iasi promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Agentia imobiliara Trustul Terra reprezinta o investitie in viitorul celor care isi doresc sa detina imobile construite si amenajate conform ultimelor tendinte in materie de design, fiind cotata in prezent ca lider in Iasi si una din cele mai valoroase agentii imobiliare din tara.
     Aparuta pe piata ieseana in anul 1996, agentia imobiliara Trustul Terra si-a creat in timp o buna reputatie prin profesionalism, experienta si seriozitate, afirmandu-se in permanenta la dispozitia clientilor sai, oferind servicii de intermediere imobiliara si consultanta in domeniu.
    Incepand cu 2007 agentia si-a schimbat numele in Trustul Terra si a hotarat sa vina in intampinarea clientilor intr-un sediu modern care sa uneasca cele trei filiale situate in Alexandru cel Bun, Centru si Podu Ros
    Din dorinta eficientei serviciilor si pentru a demonstra valoarea acordata timpului clientilor sai, activitatea trustului Terra a fost organizata pe trei departamente imobiliare specializate: Apartamente, Terenuri si Tranzactii/Investitii de Lux.
    Sub noul nume, agentia Trustul Terra continua sa ofere servicii la standarde europene, impreuna cu posibilitatea de a colabora cu o echipa tanara, dinamica, care pune mai presus de orice eficienta in rezolvarea tuturor solicitarilor.

Servicii Agentie imobiliara Iasi

Pe langa consultanta, prezentarea ofertelor si vizionari, agentia noastra va sta la dispozitie pe tot parcursul colaborarii cu:

- pregarirea dosarului notarial
- consilierea in alegerea unui birou notarial
- intocmirea dosarul pentru obtinerea unui imprumut bancar
- asistenta in negocierea pretului
- suntem prezenti in momentul predarii primirii imobilului
- asistenta la intabularea dupa cumparare