S.c. Ternio Pontis S.r.l.

Agentie imobiliara Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.c. Ternio Pontis S.r.l. - Doar Unu Agentie imobiliara Miercurea Ciuc. In categoria Agentie imobiliara Miercurea Ciuc promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


     Astfel, Ternio Pontis face fata oricarei provocari, calitatea fiind cheia succesului, atunci cand vine vorba despre constructia caselor, vilelor, piscinelor, centrelor comerciale, blocurilor sau hotelurilor.
    Echipa noastra este mandra de faptul ca, prin caracterul si puternica strategie de actiune, Ternio Pontis a reusit sa tranzactioneze un numar considerabil de imobile, chiar si in perioada de criza. Dincolo de comercializarea de servicii imobiliare, scopul nostru final este satisfacerea nevoilor imobiliare ale clientilor nostrii, acesta din urma fiind lucrul dupa care ne conducem activitatea si care face din agentia noastra una dintre cele mai cunoscute si mai solicitate agentii.

Servicii Agentie imobiliara Miercurea Ciuc

    Fie ca doriti sa achizitionati un teren pe care sa începeti o anumita constructie, un spatiu industrial pe care sa-l amenajati si sa-l oferiti spre vânzare sau spre închiriere sau o cladire în care sa va mutati birourile, noi suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru dumenavoastra, tinând cont de anumite coordonate pe care ni le comunicati: buget, profil de activitate, scop urmarit, etc.
    Ne bazam afirmatiile pe o bogata experienta în domeniu, pe studii pe care consilierii nostri le-au realizat de-a lungul timpului în cadrul tranzactiilor la care au luat parte, pe urmarirea atenta si constanta a tendintelor din piata imobiliara. Va stam la dispozitie cu sfaturi legale competente, oferite de firma de avocatura cu care colaboram sau facilitam organizarea întâlnirilor dintre reprezentantii legali ai partilor.
    In linii mari serviciile de consultanta pe care le oferim impreuna cu firmele de avocatura partenere cuprind verificarea proprietatilor din punct de vedere al regimurilor juridic, economic si tehnic, consultarea documentatiei de urbanism aprobata pentru zona respectiva, identificarea traseelor utilitatilor din zona si posibilitatilor de adaptare a acestora la specificul investitiei, etc.