SC SUHOLF SRL

Agentie imobiliara Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC SUHOLF SRL - Doar Unu Agentie imobiliara Onesti. In categoria Agentie imobiliara Onesti promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


     VISimob este una din cele mai profesioniste agentii imobiliare din Onesti, aflată acum în plină dezvoltare şi restructurare, care prestează servicii din ce în ce mai extinse şi diversificate. Standardele foarte înalte de calitate pe care noi înşine ni le-am impus nu pot fi susţinute decât prin calitatea umană deosebită a membrilor echipei, prin perfecţionarea continuă a abilităţilor şi a pregătirii profesionale a acestora.
    Cel mai bun expert al propriilor nevoi imobiliare sunteţi chiar dumneavoastră.
    Dar cel mai bun expert al soluţiilor pe care le căutaţi este echipa VISimob.
    Noi ştim că fiecare client al nostru este unic şi suntem în măsură să-i oferim soluţia care i se potriveşte cel mai bine. Pentru că abordăm lucrurile din perspectiva lui, de altfel singura importantă pentru el .
    Prin excelenţă, serviciul de consultanţă imobiliară este un serviciu personalizat. Dar dincolo de aceasta, noi construim o relaţie de durată cu clienţii noştri, dublată şi de o strânsă legătură interumană, pentru că atunci când există un istoric al unor reuşite comune, premisele unor succese viitore sunt şi mai mari.
    În concluzie, Agentia Imobiliara VISimob este partenerul şi prietenul dumneavoastră expert, pe care puteţi să-l consultaţi fie pentru realizarea unui proiect imobiliar concret, oricât ar fi el de complex, fie pentru alegerea unor investiţii sau plasamente imobiliare de succes
    Încă de la început, valorile de bază ale modelului nostru de afaceri au fost corectitudinea şi încrederea reciprocă, pentru că am înţeles că fară acestea nu se poate clădi nimic. Pe această fundaţie, am alcătuit o echipă gata să vă reprezinte interesele cu maximă eficienţă şi economie de timp, punându-vă la dispoziţie experienţa noastră în materie de investiţii şi negocieri imobiliare şi vasta noastră reţea de colaboratori din domeniile administrativ, cadastral, amenajări interioare ,etc. Legalitatea şi siguranţa absolută a trazacţiilor dumneavoastră sunt garantate şi ele de expertiza în materie de drept imobiliar pe care am acumulat-o de-a lungul timpului...
    Nu în ultimul rând, indiferent cât de sus ne vor duce valorile după care ne ghidăm, nu vom uita niciodată să tratăm fiecare client ca şi cum întregul nostru succes viitor ar depinde de el, pentru că am înţeles că cea mai bună publicitate este cea pe care ne-o faceţi chiar dumneavoastră!
    VISimob este o agentie imobiliara cu sediul in Onesti, dar care are diversi colaboratori, si astfel oferte imobiliare in intreaga tara. Oferim intermedieri in domeniul imobiliar atat in zona orasului Onesti , cat si in restul tarii: vanzari apartamente, case, vile, spatii comerciale, terenuri; inchirieri apartamente, case, vile, birouri si spatii comerciale.

Servicii Agentie imobiliara Onesti

-intermediere vanzare-cumparare
-intermediere inchirieri
-consultanta imobiliara
-studii de piata si rapoarte imobiliare
-consultanta de evaluare
-consultanta privind finantarea
-consultanta privind asigurarea imobilelor