Agentia Imobiliara JOHN & CO

Agentie imobiliara Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agentia Imobiliara JOHN & CO - Doar Unu Agentie imobiliara Pitesti. In categoria Agentie imobiliara Pitesti promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Agentia imobiliara John & Co a aparut in 1997 pentru a intampina cererea mare de locuinte si pentru a facilita vanzarea si cumpararea, atat a locuintelor, cat si a terenurilor din Pitesti si imprejurimi.
    Agentia Imobiliara JOHN&CO face parte din cadrul Uniunii Patronale a Agentiilor Imobiliare-Oltenia (U.P.A.I), prin reorganizarea Uniunii Nationale a Agentilor Imobiliari (U.P.A.I ), filiala Dolj , cu certificatul de inregistrare din 25.05.2002
    Cu o echipa tanara, dinamica si profesionala, cu o oferta imobiliara bogata ,va invitam sa veniti sa vedeti si sa va convingeti ca suntem cei mai buni.
    Noi suntem cei care alegem pentru dumneavoastra cele mai bune oferte, negociem cele mai bune preturi si incheiem contractele in cel mai scurt timp.

Servicii Agentie imobiliara Pitesti

Serviciile furnizate de noi sunt:

-intermediere vanzare-cumparare
-intermediere inchirieri
-consultanta imobiliara
-studii de piata si rapoarte imobiliare
-consultanta de evaluare
-consultanta privind finantarea
-consultanta privind asigurarea imobilelor