Gabimob S.R.L

Agentie imobiliara Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Gabimob S.R.L - Doar Unu Agentie imobiliara Pucioasa. In categoria Agentie imobiliara Pucioasa promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Gabimob S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Pucioasa, judetul Dambovita.
    Compania Gabimob S.R.L efectueaza vanzari, cumparari, inchirieri imobiliare si terenuri. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania
    Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.
    Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.
    Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.
    In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Servicii Agentie imobiliara Pucioasa

    Fie ca doriti sa achizitionati un teren pe care sa începeti o anumita constructie, un spatiu industrial pe care sa-l amenajati si sa-l oferiti spre vânzare sau spre închiriere sau o cladire în care sa va mutati birourile, noi suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru dumenavoastra, tinând cont de anumite coordonate pe care ni le comunicati: buget, profil de activitate, scop urmarit, etc.
    Fiecare oferta din baza de date este identificata printr-o serie de parametri care usureaza cautarea in baza de date (ex. localizare, an constructie, tip constructiv, pret, caracteristici generale) fiind insotita in acelasi timp de o serie de detalii edificatoare, precum si fotografii sau schite, din care dumneavoastra puteti sa va faceti o imagine despre respectiva proprietate.
      Un consilier imobiliar se va ocupa special de cererea dumneavoastra, o va analiza cererea si va întocmi o lista de oferte ce întrunesc conditiile dumneavoastra. Va însotim la vizionari si va oferim asistenta în negocierea pretului, iar în momentul în care v-ati hotarât în privinta unei anumite oferte, juristii firmei vor analiza pentru dumneavoastra actele de proprietate, pentru a va garanta siguranta tranzactiei. Daca doriti sa faceti o investitie sigura si eficienta, agentia imobiliara  va ofera un servici de consultanta imobiliara.