Imobiliare Capella S.R.L

Agentie imobiliara Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Imobiliare Capella S.R.L - Doar Unu Agentie imobiliara Ramnicu Valcea. In categoria Agentie imobiliara Ramnicu Valcea promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Inca de la infiintare Imobiliare Capella S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.
    Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de vanzari, cumparari, inchirieri imobile si terenuri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.
    Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.
    Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.
    Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.
    Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Servicii Agentie imobiliara Ramnicu Valcea

    Fie ca doriti sa achizitionati un teren pe care sa începeti o anumita constructie, un spatiu industrial pe care sa-l amenajati si sa-l oferiti spre vânzare sau spre închiriere sau o cladire în care sa va mutati birourile, noi suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru dumenavoastra, tinând cont de anumite coordonate pe care ni le comunicati: buget, profil de activitate, scop urmarit, etc.
    Ne bazam afirmatiile pe o bogata experienta în domeniu, pe studii pe care consilierii nostri le-au realizat de-a lungul timpului în cadrul tranzactiilor la care au luat parte, pe urmarirea atenta si constanta a tendintelor din piata imobiliara. Va stam la dispozitie cu sfaturi legale competente, oferite de firma de avocatura cu care colaboram sau facilitam organizarea întâlnirilor dintre reprezentantii legali ai partilor.
    In linii mari serviciile de consultanta pe care le oferim impreuna cu firmele de avocatura partenere cuprind verificarea proprietatilor din punct de vedere al regimurilor juridic, economic si tehnic, consultarea documentatiei de urbanism aprobata pentru zona respectiva, identificarea traseelor utilitatilor din zona si posibilitatilor de adaptare a acestora la specificul investitiei, etc.
    Va punem la dispozitie o baza de date cu oferte imobiliare ce insumeaza peste 350  de apartamente, 100 de case, vile, 200 de terenuri, precum si o gama diversa de oferte de birouri, spatii comerciale si industriale, oportunitati de afaceri (ferme, fabrici, hoteluri, restaurante, etc). Mentionam ca nu sant publicate pe site toate ofertele agentiei, ci doar la sadiul agentiei imobiliare  se poate consulta intreaga baza de date.
    Fiecare oferta din baza de date este identificata printr-o serie de parametri care usureaza cautarea in baza de date (ex. localizare, an constructie, tip constructiv, pret, caracteristici generale) fiind insotita in acelasi timp de o serie de detalii edificatoare, precum si fotografii sau schite, din care dumneavoastra puteti sa va faceti o imagine despre respectiva proprietate.
      Un consilier imobiliar se va ocupa special de cererea dumneavoastra, o va analiza cererea si va întocmi o lista de oferte ce întrunesc conditiile dumneavoastra. Va însotim la vizionari si va oferim asistenta în negocierea pretului, iar în momentul în care v-ati hotarât în privinta unei anumite oferte, juristii firmei vor analiza pentru dumneavoastra actele de proprietate, pentru a va garanta siguranta tranzactiei. Daca doriti sa faceti o investitie sigura si eficienta, agentia imobiliara  va ofera un servici de consultanta imobiliara.