GLOBAL IMOBILIARE

Agentie imobiliara Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GLOBAL IMOBILIARE - Doar Unu Agentie imobiliara Roman. In categoria Agentie imobiliara Roman promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Firma "GLOBAL Imobiliare" este infiintata in anul 2008 in conditiile existentei pe piata locala a numeroase societatii comerciale cu specific asemanator.
    Cu toate acestea, prin profesionalismul echipei manageriale, prin seriozitate si prin practicarea unor comisioane mai mult decat rezonabile, "GLOBAL Imobiliare" a reusit sa se impuna pe piata intermedierilor imobiliare.
    Cu o experienta de peste 8 ani de zile acumulata in domeniul tranzactiilor imobiliare, personalul firmei este in permanenta in masura sa va ofere cele mai detaliate explicatii si optiuni disponibile pentru fiecare caz in parte.

Servicii Agentie imobiliara Roman

     PROJECT MANAGEMENT
Divizia de Project Management a GLOBAL IMOBILIARE vine în întampinarea nevoilor clientilor, oferindu-le servicii de asistenta personalizata la cele mai inalte standarde pentru a-i ajuta sa-si optimizeze investitiile facute în piata imobiliara din România.  Asiguram astfel pastrarea cerintelor de calitate si proiectare, finalizarea la timp a proiectului si incadrarea in bugetele stabilite.

     Evaluari

In contextul economico-financiar general actual, evaluarea activelor detinute atat de persoanele fizice cat si de companii capata o importanta deosebita. Ea permite clientilor sa obtina informatii actualizate, realiste asupra valorii activelor aflate in proprietate sau in administrare.
Beneficiind de o cunoaştere în detaliu a pieţelor GLOBAL IMOBILIARE oferă soluţii pentru urmatoarele domenii:

- Evaluare complexa de afaceri
- Evaluare de proprietăţi imobiliare (industriale, comerciale, agricole, rezidenţiale şi speciale)
- Evaluare de echipamente şi bunuri mobile
- Evaluare de proiecte de investiţii
- Evaluare de portofoliii bancare pentru conformarea la cerinţele BNR de reevaluare periodică a proprietăţilor.

     PROPERTY MANAGEMENT

Nevoia detinatorilor de active imobiliare de maximizare a veniturilor generate de investitia realizata confera o importanta deosebita sectorului de Property Management. In acest sens am dezvoltat o divizie separata in cadrul companiei noastre care sa ofere consiliere specializata si in acest sector de activitate.


    Marketing Management

- Analize de piata (analize P.E.S.T.L.E - analize pe politic, economic, social, tehnologie, legal, mediu), analize competitie, analize S.W.O.T, analize comportament consumatori
- Segmentare de piata
- Dezvoltaredeproduse (inclusiv Cross Selling si tehnici de Marketing Lateral)
- Pricing
- Vanzari si Canale de distributie (interne/externe-sisteme de francize)
- Promovare/Comunicare & PR/Corporate Design (ATL/BTL)
- Bugetare
- Plan / Mix de marketing