Santai Company S.R.L.

Agentie imobiliara Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Santai Company S.R.L. - Doar Unu Agentie imobiliara Satu Mare. In categoria Agentie imobiliara Satu Mare promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Cu o echipa tanara, dinamica si profesionala, cu o oferta imobiliara bogata ,va invitam sa veniti sa vedeti si sa va convingeti ca suntem cei mai buni.
    Noi suntem cei care alegem pentru dumneavoastra cele mai bune oferte, negociem cele mai bune preturi si incheiem contractele in cel mai scurt timp.
    Daca urmaresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o vila, o casa, un apartament, o garsoniera, un teren intravilan sau extravilan, un spatiu destinat: comertului, productiei, birourilor, depozitarii etc sau daca detii o ferma, o pensiune, un hotel sau un spatiu destinat agrementului, tot ceea ce ai nevoie, gasesti aici.

Servicii Agentie imobiliara Satu Mare

Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:

    asistenta pentru siguranta tranzactiilor 100%
    evaluare, sprijin in negociere
    consultanta juridica de specialitate in tranzactiile imobiliare pana la finalizarea tranzactiei
    colaborare cu partenerii nostri financiari (banci), pentru credite imobiliare sau ipotecare; garantam obtinerea creditului in cel mai scurt timp
    colaborare cadastru; intabulari, extrase carte funciara
    asistari la intocmirea actelor la birouri notariale, contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchirieri, mosteniri
    publicitate pentru promovarea ofertei: ziare, reviste de specialitate, internet
    incheiem toate tipurile de asigurari (locuinte , rca , casco , calatorie , etc).