SC Taboo Inc SRL

Agentie imobiliara Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Taboo Inc SRL - Doar Unu Agentie imobiliara Sibiu. In categoria Agentie imobiliara Sibiu promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Agenția imobiliară Taboo a fost înființată în ianuarie 2012, chiar în plină criză imobiliară. Din dorința de a investi în achiziția unui imobil, am constatat ca informațiile și serviciile pe care le-am primit de la persoane abilitate în domeniu la momentul respectiv, nu au fost pe masura așteptărilor.
    Totul a pornit ca o provocare, aceea că oamenii au nevoie să li se ofere sprijin și consultanță începând cu ideea schimbării în domeniul locativ, până la încheierea tranzacției imobiliare, iar noi suntem cei care putem face acest lucru cu adevarat.
    Astfel în 2 ani de zile, rezultatele muncii noastre, ne plasează în fruntea clasamentului pe piața imobiliară din Sibiu, având dorința de a menține acest trend ascendent al reușitelor si proiectarea activității pe termen lung.            
    Ne mândrim cu faptul că suntem cea mai eficientă agenție imobiliară din Sibiu, deja cunoscută pentru calitatea serviciilor pe care le oferă, promptitudinea și seriozitatea de care dă dovada.
    Echipa Taboo imobiliare are intotdeauna informații pertinente și noutăți despre tot ce se poate cumpăra sau închiria la cele mai mici prețuri ( direct de la propietari ) și vă stă la dispoziție cu toata gama de tranzacții imobiliare: vânzări, cumpărări și închirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spații industriale, comerciale, depozite, hale etc.

Servicii Agentie imobiliara Sibiu

- Cumpărări / vânzări imobile;
- Închirierea sau administrarea proprietăților;
- Consultanță imobiliară;
- Vizionări gratuite;
- Servicii profesionale de fotografiat proprietăți;
- Asistență pentru siguranța tranzacțiilor 100%;
- Estimarea taxelor aferente tranzacțiilor;
- Participarea la negocierile privind prețul imobilului, condițiile de transfer a proprietății, condițiile legale ale tranzacției;
- Colaborarea cu partenerii financiari pentru obținerea creditelor imobiliare și ipotecare în cel mai scurt timp;
- Obținerea certificatelor: cadastru, intabulări, extrase carte funciară, foarte rapid;
- Asistența în întocmirea actelor la birourile notariale, contracte de vânzare-cumpărare, contracte de închirieri, moșteniri etc;
- Analiza riscurilor;
- Publicitate pentru promovarea ofertelor: ziare, reviste de specialitate, flyere, pliante, bannere, spoturi video outdoor, internet, social media.
- Deținem exclusivitate cu privire la intermedierea mai multor proprietăți imobiliare: apartamente, case, hoteluri, pensiuni, terenuri, spații etc.