STAR 2000 S.R.L.

Agentie imobiliara Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre STAR 2000 S.R.L. - Doar Unu Agentie imobiliara Timisoara. In categoria Agentie imobiliara Timisoara promovam: Agentie imobiliara, tehnici de vanzare in imobiliare, comunicarea in imobiliare, marketingul ofertelor imobiliare, training financiar, fiscalitate, principiile evaluarii, vanzarea terenurilor, intermedierea spatiilor comerciale, birouri, spatiilor industriale si depozitare, arta negocierii, evaluarea proprietatilor, piata imobiliara.


    Noi suntem cei care alegem pentru dumneavoastra cele mai bune oferte, negociem cele mai bune preturi si incheiem contractele in cel mai scurt timp.

    Daca urmaresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o vila, o casa, un apartament, o garsoniera, un teren intravilan sau extravilan, un spatiu destinat: comertului, productiei, birourilor, depozitarii etc sau daca detii o ferma, o pensiune, un hotel sau un spatiu destinat agrementului, tot ceea ce ai nevoie, gasesti aici.

Servicii Agentie imobiliara Timisoara

     PROJECT MANAGEMENT
Divizia de Project Management a STAR 2000 S.R.L. vine în întampinarea nevoilor clientilor, oferindu-le servicii de asistenta personalizata la cele mai inalte standarde pentru a-i ajuta sa-si optimizeze investitiile facute în piata imobiliara din România.  Asiguram astfel pastrarea cerintelor de calitate si proiectare, finalizarea la timp a proiectului si incadrarea in bugetele stabilite.

     Evaluari

In contextul economico-financiar general actual, evaluarea activelor detinute atat de persoanele fizice cat si de companii capata o importanta deosebita. Ea permite clientilor sa obtina informatii actualizate, realiste asupra valorii activelor aflate in proprietate sau in administrare.
Beneficiind de o cunoaştere în detaliu a pieţelor STAR 2000 S.R.L. oferă soluţii pentru urmatoarele domenii:

- Evaluare complexa de afaceri
- Evaluare de proprietăţi imobiliare (industriale, comerciale, agricole, rezidenţiale şi speciale)
- Evaluare de echipamente şi bunuri mobile
- Evaluare de proiecte de investiţii
- Evaluare de portofoliii bancare pentru conformarea la cerinţele BNR de reevaluare periodică a proprietăţilor.

     PROPERTY MANAGEMENT

Nevoia detinatorilor de active imobiliare de maximizare a veniturilor generate de investitia realizata confera o importanta deosebita sectorului de Property Management. In acest sens am dezvoltat o divizie separata in cadrul companiei noastre care sa ofere consiliere specializata si in acest sector de activitate.


    Marketing Management

- Analize de piata (analize P.E.S.T.L.E - analize pe politic, economic, social, tehnologie, legal, mediu), analize competitie, analize S.W.O.T, analize comportament consumatori
- Segmentare de piata
- Dezvoltaredeproduse (inclusiv Cross Selling si tehnici de Marketing Lateral)
- Pricing
- Vanzari si Canale de distributie (interne/externe-sisteme de francize)
- Promovare/Comunicare & PR/Corporate Design (ATL/BTL)
- Bugetare
- Plan / Mix de marketing