Macavei Proiect

Arhitect Proiectant Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Macavei Proiect - Doar Unu Arhitect Proiectant Oradea. In categoria Arhitect Proiectant Oradea promovam: Proiectant, birou arhitectura, autorizatie de constructie, expertiza tehnica, studiu fezabilitate, PUD, PUZ, PUG, structura rezistenta, proiect arhitectura, inginer proiectant, desen tehnic, proiectare imobile, proiectant constructii, proiectant amenajari/reamenajari, constructii civile, industriale, agricole, tehnice, studii de fezabilitate, proiectare arhitectura, proiectare instalatii.


"Arhitectura este jocul savant, corect si magnific al formelor reunite sub lumina"

                                                                                                                                Le Corbusier

 hotel_5_400 Macavei Proiect, din Oradea, judetul Bihor  se angajează să furnizeze fiecărui client servicii eficiente și inovatoare. Abordăm fiecare obiectiv în parte punând accentul pe durabilitate, funcționalitate și cost.

 Arhitectura reprezinta stiinta si arta proiectiei si constructiei de cladiri si ansambluri de cladiri, potrivit unor anume proportii si reguli, în functie de caracterul si destinatia constructiilor. Arhitectura consta de asemenea în rezolvarea functionala si tehnica a cladirilor. Arta arhitecturii este o componenta mai speciala a artelor în general, care are un caracter mai deosebit, deoarece cu elemente reale, utile, se creeaza si se compun imagini plastice nonfigurative, de esenta abstracta, fara sa imite deci modele ale naturii.

 Arhitectura poate fi comparata cu natura înconjuratoare decât prin aceea ca este un organism artificial implantat într-un mediu natural cu care trebuie sa se armonizeze atât functional cât si estetic.
 Arhitectura reprezinta forma cea mai cuprinzatoare de organizare a spatiului, urmarind rezolvarea echilibrata,extrem de armonioasa, a functiunilor complexe, multilaterale. Despre arta se stie este un fenomen constient, arhitectura, pe lânga aceasta calitate mai este cognitiva si ontologica.

 locuinte_4_400

 Ce inseamna sa fii arhitect?

 Orice meserie, pentru a fi perfecta trebuie sa plece din suflet. Este usor sa proiectezi o incinta, dar ca arhitect nu trebuie sa proiectezi doar casa, ci locuri unde oamenii sa se simta acasa. Pentru a fi arhitect trebuie sa pui o parte din tine in orice constructie realizata. Ca arhitect nu trebuie sa faci din meseria ta o risipa de spatiu, ci o opera de arta, trebuie sa dai dovada de multa inspiratie si aptitudini pentru a transforma orice lucru, fie el banal, intr-un colt de rai. 

  

Servicii Arhitect Proiectant Oradea

 fantana_1_400 Serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate:

 • Intocmire documentații tehnice pentru autorizații de construire  (DTAC) pentru orice tip de clădire ; inclusiv schimbări de destinație, firme luminoase, extinderi , mansardări, reabilitări
 • Intocmire proiecte tehnice de execuție (PTh)
 • Intocmire proiecte de urbanism (PUD, PUZ)
 • Intocmire proiecte de peisagistică
 • Verificare de proiecte prin verificatori atestați
 • Expertize tehnice prin experti atestați
 • Documentații tehnice necesare pentru obținerea certificatului de urbanism
 • Documentații tehnice pentru obtinerea avizelor și acordurilor impuse prin certificatul de urbanism
 • Consultanță în alegerea terenului
 • Consultanță pentru amenajări interioare
 • Prezentări 3D
 • Consultanta accesare fonduri europene
 • Studii topografice – Ridicare topografică presupune măsurători la teren, elaborarea documentaţiei şi avizarea de catre O.C.P.I.
 • Studii geotehnice – Studiu geotehnic se efectuează prin deplasarea în teren a unei echipe şi forarea în 1 sau 2 puncte, după caz, elaborarea documentaţiei.

Galerie foto