Avocat Chesa Petru

Avocat Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Avocat Chesa Petru - Doar Unu Avocat Arad. In categoria Avocat Arad promovam: Avocat, reprezentare juridica, acte juridice, drept penal, drept comunitar, drept comercial, asistenta juridica, dreptul muncii, dreptul familiei, avocat din oficiu .


    Cabinetul de Avocatură Chesa Petru oferă servicii specializate de reprezentare în instanţă şi consultanţă juridică.

Servicii Avocat Arad

Servicii de avocatura pentru persoane juridice :

    dreptul societar: formalitati pentru infiintarea si/sau modificarea societatilor comerciale, asistarea societatilor in activitatea curenta, asistenta in pregatirea si derularea Adunarilor generale, majorari si reduceri de capital social, schimbari de sediu; numiri si revocari de administratori si cenzori, obtinere de avize si autorizatii, procedura somatiei de plata.
    dreptul comercial: redactarea contractelor comerciale, asistare si participare la negocierea si incheierea tranzactiilor comerciale precum si asistare si reprezentare in litigii comerciale in fata instantelor de judecata.
    dreptul fiscal: asistenta si reprezentare permanenta in fata Fiscului, a Garzii Financiare, a Directiei Finantelor Publice si a Administratiei Financiare Locale, consiliere privind TVA, taxele si impozitele.
    dreptul civil: asistare la redactarea si incheierea contractelor civile speciale, reprezentarea drepturilor reale si stingerea obligatiilor contractuale, executari silite, infiintari asociatii si fundatii.
    servicii paralegale: identificarea si atestarea partilor si a continutului actelor, contactarea potentialilor parteneri pentru derularea unei afaceri, verificari de bonitate, servicii complete de carte funciara.

Servicii de avocatura pentru persoane fizice:

    dreptul penal: asistenta si reprezentare permanenta in fata instantelor locale pentru diverse litigii sau infractiuni.
    dreptul civil: asistare si reprezentare la redactarea contractelor civile speciale, la redactarea testamentelor si a actelor de donatie, la stingerea obligatiilor contractuale, in materia drepturilor reale si a partajelor succesorale.
    dreptul familiei: asistenta si reprezentare in divorturi, incredintare minori si partaje.
    servicii paralegale : identificarea si atestarea partilor si a continutului actelor, infiintari asociatii si fundatii, servicii complete de carte funciara, consultatii pe diverse teme.

    Pentru clientii nostri persoane fizice sau juridice, facilitam relatia cu diverse institutii publice si diverse firme specializate (experti contabili, notari, executori judecatoresti).