Avocat Daniela Lipcanu

Avocat Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Avocat Daniela Lipcanu - Doar Unu Avocat Bucuresti-Sector 1. In categoria Avocat Bucuresti-Sector 1 promovam: Avocat, reprezentare juridica, acte juridice, drept penal, drept comunitar, drept comercial, asistenta juridica, dreptul muncii, dreptul familiei, avocat din oficiu .


    De 17 ani, avocat pledant în numeroase litigii în faţa instanţelor româneşti de drept comun la cel mai înalt grad, precum şi a Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României.

    Misiunea cabinetului este oferirea de servicii juridice de calitate adaptate nevoilor fiecărui client în parte.
    
    Încep fiecare lucrare încredinţată de client cu o sesiune de explorare a tuturor posibilităţilor de a folosi cadrul legal existent. Astfel, clientul obţine alternative pentru cazul său, pentru strategia sa de afaceri, cu analiza tuturor consecinţelor, pentru asumarea celei mai utile soluţii legale.

    Când apar situaţii speciale, clientul este informat imediat. Se explică natura problemei, se evaluează alternativele juridice şi se prezintă cea mai bună soluţie.

    Clientul decide în deplină cunoştinţă de cauză.

    Daca există o singură şansă, aceea este exploatată la maxim, pentru că respectul îl câştigăm dar pentru dreptate trebuie să luptăm.

Servicii Avocat Bucuresti-Sector 1

    Consultatii si cereri cu caracter juridic
    Asistare si reprezentare juridica
    Redactare de acte juridice, atestare a identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare
    Infiintari de societati comerciale si inregistrarea acestora, a partilor de interes, a partilor sociale sau a actiunilor societatilor astfel inregistrate