Avocat Muraru Carmen

Avocat Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Avocat Muraru Carmen - Doar Unu Avocat Pitesti. In categoria Avocat Pitesti promovam: Avocat, reprezentare juridica, acte juridice, drept penal, drept comunitar, drept comercial, asistenta juridica, dreptul muncii, dreptul familiei, avocat din oficiu .


    Cabinetul de Avocatură Muraru Carmen oferă servicii specializate de reprezentare în instanţă şi consultanţă juridică.

    Prima noastra prioritate este de a servi interesele clientilor nostri  într-o lume  din ce în ce mai complexa. O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Cabinetul de avocatura este pe deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare,  referitoare la consultanta juridica acordata pentru clientii nostri. Aici, sporim valoarea clientilor nostri prin utilizarea experientei noastre si abilitatii -  ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Suntem foarte constienti ca obiectivele clientilor nostri pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatii noastre de zi cu zi.

Servicii Avocat Pitesti

Servicii de avocatura pentru persoane fizice:

    dreptul penal: asistenta si reprezentare permanenta in fata instantelor locale pentru diverse litigii sau infractiuni.
    dreptul civil: asistare si reprezentare la redactarea contractelor civile speciale, la redactarea testamentelor si a actelor de donatie, la stingerea obligatiilor contractuale, in materia drepturilor reale si a partajelor succesorale.
    dreptul familiei: asistenta si reprezentare in divorturi, incredintare minori si partaje.
    servicii paralegale : identificarea si atestarea partilor si a continutului actelor, infiintari asociatii si fundatii, servicii complete de carte funciara, consultatii pe diverse teme.

    Pentru clientii nostri persoane fizice sau juridice, facilitam relatia cu diverse institutii publice si diverse firme specializate (experti contabili, notari, executori judecatoresti).