Avocat Lacatusu Emilian

Avocat Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Avocat Lacatusu Emilian - Doar Unu Avocat Targu Jiu. In categoria Avocat Targu Jiu promovam: Avocat, reprezentare juridica, acte juridice, drept penal, drept comunitar, drept comercial, asistenta juridica, dreptul muncii, dreptul familiei, avocat din oficiu .


    Prima noastra prioritate este de a servi interesele clientilor nostri  într-o lume  din ce în ce mai complexa. O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Cabinetul de avocatura este pe deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare,  referitoare la consultanta juridica acordata pentru clientii nostri. Aici, sporim valoarea clientilor nostri prin utilizarea experientei noastre si abilitatii -  ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Suntem foarte constienti ca obiectivele clientilor nostri pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatii noastre de zi cu zi.

Avocat Targu Jiu

Servicii Avocat Targu Jiu

Servicii de avocatura pentru persoane juridice:
Avocat Targu Jiu

    dreptul societar: formalitati pentru infiintarea si/sau modificarea societatilor comerciale, asistarea societatilor in activitatea curenta, asistenta in pregatirea si derularea Adunarilor generale, majorari si reduceri de capital social, schimbari de sediu; numiri si revocari de administratori si cenzori, obtinere de avize si autorizatii, procedura somatiei de plata.
    dreptul civil: asistare la redactarea si incheierea contractelor civile speciale, reprezentarea drepturilor reale si stingerea obligatiilor contractuale, executari silite, infiintari asociatii si fundatii.
    servicii paralegale: identificarea si atestarea partilor si a continutului actelor, contactarea potentialilor parteneri pentru derularea unei afaceri, verificari de bonitate, servicii complete de carte funciara.
    dreptul comercial: redactarea contractelor comerciale, asistare si participare la negocierea si incheierea tranzactiilor comerciale precum si asistare si reprezentare in litigii comerciale in fata instantelor de judecata.
    dreptul fiscal: asistenta si reprezentare permanenta in fata Fiscului, a Garzii Financiare, a Directiei Finantelor Publice si a Administratiei Financiare Locale, consiliere privind TVA, taxele si impozitele.


Servicii de avocatura pentru persoane fizice:Avocat Targu Jiu
    dreptul familiei: asistenta si reprezentare in divorturi, incredintare minori si partaje.
    servicii paralegale : identificarea si atestarea partilor si a continutului actelor, infiintari asociatii si fundatii, servicii complete de carte funciara, consultatii pe diverse teme.
    dreptul penal: asistenta si reprezentare permanenta in fata instantelor locale pentru diverse litigii sau infractiuni.
    dreptul civil: asistare si reprezentare la redactarea contractelor civile speciale, la redactarea testamentelor si a actelor de donatie, la stingerea obligatiilor contractuale, in materia drepturilor reale si a partajelor succesorale.

    Pentru clientii nostri persoane fizice sau juridice, facilitam relatia cu diverse institutii publice si diverse firme specializate (experti contabili, notari, executori judecatoresti).

 

Galerie foto