Broker de Asigurari ORHIDEEA ROZ

Broker asigurari Sacele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Broker de Asigurari ORHIDEEA ROZ - Doar Unu Broker asigurari Sacele. In categoria Broker asigurari Sacele promovam: Broker asigurari, analizeaza riscurile unei firme, formuleaza recomandari, asigurari, asiguratori, broker asigurari, RCA, CASCO, asigurare auto, asigurare obligatorie, asigurare de viata, asigurare de calatorie, asigurare medicala, raspundere civila, asigurare generala, asigurare de persoane, asigurare financiara, asigurare maritima, asigurare maritima .


   Grija fata de viitor reprezinta, din cele mai vechi timpuri, o preocupare majora pentru oameni. Averea familiei, afacerea proprie, sanatatea si stabilitatea financiara trebuie protejate. Fie ca este vorba de asigurari de viata, de sanatate sau de bunuri (RCA,CASCO,asigurarea locuintei) experienta Biroului de Broker de asigurari Orhideea Roz iti sta la dispozitie, ca sa fii sigur ca ai ales oferta potrivita.

   Si pentru ca tu sa fii multumit,sprijinul nostru se va face simtit si la intocmirea dosarului de dauna, daca va fi nevoie sa incasezi o despagubire pentru producerea unuia din evenimentele asigurate.

   Principalele societati de asigurari din Romania au ales sa lucreze cu noi si ne-au acordat increderea sa va oferim produsele lor.

   Pentru mai multe informatii ne puteti contacta printr-un mai la: officeorhideea@yahoo.com sau mihaelatimoianu@yahoo.ro.

Servicii Broker asigurari Sacele

  • Asigurari de raspundere civila (RCA, raspundere profesionala)
  • Asigurari ale autovehiculelor (CASCO)
  • Asigurari complexe ale locuintelor persoanelor fizice
  • Asigurari de viata pentru protectie si/sau economisire 
  • Asigurari de accidente ale persoanelor si de asistenta medicala pentru calatorii in strainatate
  • Asigurari de mijloace de transport si ale bunurilor in tranzit (CARGO,CMR)