DANDY CAR PAN SRL

Brutarie Brad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DANDY CAR PAN SRL - Doar Unu Brutarie Brad. In categoria Brutarie Brad promovam: Brutarie, paine, faina, brutarie, panificatie, simigerie, paine alba, paine semialba, paine integrala, paine cu seminte.


Valori

    Profesionalism
    Dezvoltare creativa
    Integritate
    Spirit de echipa
    Asumarea responsabilitatii

Misiune

    Fabricarea si distributia de produse de inalta calitate si siguranta care sa corespunda nevoilor in permanenta schimbare ale consumatorilor;
    Utilizarea experientei , traditiei si entuziasmului nostru in scopul cresterii profitabile a afacerii si consolidarii pozitiei grupului in Europa;
    Intarirea contributiei si responsabilitatii sociale a companiei;
    Acordarea si dezvoltarea permanenta a oamenilor, ideilor si sistemelor la cerintele viitorului.

Viziune

    Sa fim cei mai buni pe piata romaneasca de morarit si panificatie:
        In volum
        In calitate
        In profit
    Sa fim mandri de compania noastra - alegerea preferata a viitorilor angajati;
    Sa asiguram continuitate si prosperitate clientilor nostrii.

    Cum niciodata, toate acestea, nu par destule pentru spiritul inovator si dornic de mai bine care anima societatea noastra , dorinta de acum este de a va satisface gusturile si mai ales de a bucura , prin intermediul produselor pe care le fabricam, pe toti clientii nostri.

Servicii Brutarie Brad

        Produsele noastre
Paine

    Franzela

    Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”.  Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.


    Intermediara

    Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.


    Fibropan

    Cu un continut predominant de tarate, Fibropan este o paine ideala pentru un regim de hrana echilibrat si o sursa naturala de vitamine si minerale necesare mentinerii sanatatii. Continutul de tarate, stimuleaza digestia si tranzitul intestinal, avand un efect pozitiv in reglarea metabolismului. Acestea sunt indicate in afectiuni precum anemie, diabet zaharat, obezitate, afectiuni digestive, ale ficatului, constipatie cronica, dureri epigastrice, contribuind la reglarea intregului organism. Consumul de fibre diminueaza absorbtia glucidelor, optimizand astfel nivelul glicemiei si mentine senzatia de satietate pentru o perioada lunga de timp dupa masa. Este recomandata in cazul unor boli digestive.



        Specialitati de paine


    Cu seminte

    Este un produs care se adreseaza oricarui consumator ce tine la sanatatea sa si la dezvoltarea armonioasa a organismului. Continutul bogat de seminte de in, floarea soarelui si susan, asigura o sursa importanta de vitamine, fibre, minerale si acizi grasi esentiali Omega 3. Semintele de in ajuta la scaderea trigliceridelor din  sange, fapt ce favorizeaza scaderea colesterolului, confera senzatie de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. Semintele de floarea soarelui sunt bogate in vitamina E, un antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi din organism. Acestea sunt benefice in reglarea tranzitului intestinal si a tensiunii arteriale. Semintele de susan sunt o buna sursa de minerale precum manganul si cuprul. Painea cu seminte este recomandata in curele de diabet si ajuta la combaterea constipatiei.


    Italiana

    Painea Italiana este o alegere inspirata pentru cei care apreciaza gustul bun al painii coapte pe vatra si coaja crocanta. Semintele de dovleac au un continut bogat de vitamine si minerale, iar prezenta magneziului ajuta la intarirea oaselor. Semintele de susan au rolul de a imbunatati functiile sistemului nervos si cardiovascular. Semintele de in, cu un continut bogat de fibre ajuta la combaterea constipatiei. Semintele de floarea soarelui au rol benefic in reglarea tensiunii arteriale. Aceste seminte sunt bogate in acizi grasi esentiali- omega 3 si omega 6, si au rolul de a normalizeaza nivelul colesterolui in sange.


    Integrala cu seminte

    Beneficiile consumului de paine integrala sunt nenumarate. Este bogata in fibre naturale, vitamine si minerale si doar 200 g de paine integrala, acopera 40 % din necesarul zilnic de vitamine B1, B3, B6, precum si 40 % din necesarul de fier. De asemenea, painea integrala contine de trei ori mai multe vitamine si oligoelemente si de cinci ori mai mult magneziu, calciu si fosfor, decat painea obtinuta din faina alba. Un alt avantaj al consumului de paine integrala este si faptul ca nu predispune la obezitate, isi pastreaza calitatile timp indelungat si este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive.


    Cu secara

    S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.


    Pita de casa

    Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a  anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.