WOLF-SAURIS SRL

Brutarie Buteni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre WOLF-SAURIS SRL - Doar Unu Brutarie Buteni. In categoria Brutarie Buteni promovam: Brutarie, paine, faina, brutarie, panificatie, simigerie, paine alba, paine semialba, paine integrala, paine cu seminte.


    Avem incredere in consumatorii nostri, cei care stiu intotdeauna ce gust trebuie sa aiba o paine buna. Odata incercate, va veti da seama ce diferentiaza produsele noastre de celelalte si de ce atat de multi clienti revin in magazinele noastre.

    Spre deosebire de alte companii, la noi totul este autentic si local: ne aprovizionam cu grau de la producatorii agricoli, il macinam in cadrul atelierului nostru de morarit si obtinem faina de diverse sortimente. Transportam faina la atelierele de panificatie cu autovehiculele societatii iar acolo realizam produse de panificatie pe care le distibuim in magazinele proprii si in alte magazine. Retetele de fabricatie sunt cele originale, pastrate intacte de-a lungul anilor si respecta traditia culinara romaneasca.

    Misiunea noastra este satisfacerea nevoii clientilor de a achizitiona produse sigure din punct de vedere alimentar, fabricate prin metode traditionale si cu un excelent raport pret - calitate.

Misiune

    Fabricarea si distributia de produse de inalta calitate si siguranta care sa corespunda nevoilor in permanenta schimbare ale consumatorilor;
    Utilizarea experientei , traditiei si entuziasmului nostru in scopul cresterii profitabile a afacerii si consolidarii pozitiei grupului in Europa;
    Intarirea contributiei si responsabilitatii sociale a companiei;
    Acordarea si dezvoltarea permanenta a oamenilor, ideilor si sistemelor la cerintele viitorului.

Viziune

    Sa fim cei mai buni pe piata romaneasca de morarit si panificatie:
        In volum
        In calitate
        In profit
    Sa fim mandri de compania noastra - alegerea preferata a viitorilor angajati;
    Sa asiguram continuitate si prosperitate clientilor nostrii.

Valori

    Profesionalism
    Dezvoltare creativa
    Integritate
    Spirit de echipa
    Asumarea responsabilitatii

Servicii Brutarie Buteni

Cateva din produsele noastre:


    Neagra

    Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.


    Fibropan

    Cu un continut predominant de tarate, Fibropan este o paine ideala pentru un regim de hrana echilibrat si o sursa naturala de vitamine si minerale necesare mentinerii sanatatii. Continutul de tarate, stimuleaza digestia si tranzitul intestinal, avand un efect pozitiv in reglarea metabolismului. Acestea sunt indicate in afectiuni precum anemie, diabet zaharat, obezitate, afectiuni digestive, ale ficatului, constipatie cronica, dureri epigastrice, contribuind la reglarea intregului organism. Consumul de fibre diminueaza absorbtia glucidelor, optimizand astfel nivelul glicemiei si mentine senzatia de satietate pentru o perioada lunga de timp dupa masa. Este recomandata in cazul unor boli digestive.



    Franzela

    Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”.  Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.



        Specialitati de paine

    Taraneasca

    Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
    Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.

    
    Cu secara

    S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.

    
    Pita de casa

    Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a  anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.
 

    Pave

    Painea Pave este preparata dintr-o faina alba de calitate superioara si maia naturala din grau. Painea coapta in cuptoare pe vatra are un miez moale si pufos imbracat intr-o coaja crocanta. Painea Pave surprinde prin forma neregulata obtinuta printr-un proces de dospire prelungit , dar mai ales prin gustul sau bogat si consistent .