PRODALEX SRL
Brutarie Podu Iloaiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PRODALEX SRL - Doar Unu Brutarie Podu Iloaiei. In categoria Brutarie Podu Iloaiei promovam: Brutarie, paine, faina, brutarie, panificatie, simigerie, paine alba, paine semialba, paine integrala, paine cu seminte.
Avem incredere in consumatorii nostri, cei care stiu intotdeauna ce gust trebuie sa aiba o paine buna. Odata incercate, va veti da seama ce diferentiaza produsele noastre de celelalte si de ce atat de multi clienti revin in magazinele noastre.
Consecventi mentinerii calitatii constante in fabricarea produselor noastre, utilizam materii prime calitative, ambalaje adaptate pastrarii in cele mai bune conditii a calitatii si integritatii produselor , lucrand cu personal calificat si instruit corespunzator activitatii fiecaruia.
Cum niciodata, toate acestea, nu par destule pentru spiritul inovator si dornic de mai bine care anima societatea noastra , dorinta de acum este de a va satisface gusturile si mai ales de a bucura , prin intermediul produselor pe care le fabricam, pe toti clientii nostri.
Valorile noastre sunt respectul fata de client, calitatea produselor si continuitatea in procesul de dezvoltare.
Servicii Brutarie Podu Iloaiei
Produse
Franzela
Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”. Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.
Ingrediente: Faina alba de grau, Drojdie, Sare iodata, Apa.
Fibropan
Cu un continut predominant de tarate, Fibropan este o paine ideala pentru un regim de hrana echilibrat si o sursa naturala de vitamine si minerale necesare mentinerii sanatatii. Continutul de tarate, stimuleaza digestia si tranzitul intestinal, avand un efect pozitiv in reglarea metabolismului. Acestea sunt indicate in afectiuni precum anemie, diabet zaharat, obezitate, afectiuni digestive, ale ficatului, constipatie cronica, dureri epigastrice, contribuind la reglarea intregului organism. Consumul de fibre diminueaza absorbtia glucidelor, optimizand astfel nivelul glicemiei si mentine senzatia de satietate pentru o perioada lunga de timp dupa masa. Este recomandata in cazul unor boli digestive.
Ingrediente: Faina semialba de grau, tarate de grau, sare iodata, drojdie, apa .
Fara sare
Preparata din faina semialba de grau, painea fara sare nu inseamna paine fara gust. Sarea este un mineral absolut necesar, deoarece are rolul de a retine apa in organism, insa acest aspect benefic poate deveni neplacut pentru persoanele cu hipertensiune arteriala. Aceasta paine este recomandata de medici in regimurile igenico-dietetice ale unor afectiuni ca de exemplu: boli cardiovasculare, hepatice, renale si diabet. Este ideala pentru cei care doresc sa reduca consumul de sare si sa adopte o dieta echilibrata.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Drojdie, Apa.
Specialitati de paine
Taraneasca
Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.
Ingrediente: faina semialba de grau, faina de malt, germeni de grau, sare iodata, drojdie, apa.
Pave
Painea Pave este preparata dintr-o faina alba de calitate superioara si maia naturala din grau. Painea coapta in cuptoare pe vatra are un miez moale si pufos imbracat intr-o coaja crocanta. Painea Pave surprinde prin forma neregulata obtinuta printr-un proces de dospire prelungit , dar mai ales prin gustul sau bogat si consistent .
Ingrediente: Faina superioara de grau, Maia naturala din grau, Sare iodata, Apa.
Bagheta
MiniBagheta este o specialitate coapta pe vatra, preparata din faina alba si maia naturala din grau dur, cu textura umeda si o crusta crocanta.Cu un continut caloric mai mare, echilibrat de gramajul redus , bagheta este o alegere potrivita pentru cei ce apreciaza gustul autentic frantuzesc.
Ingrediente: Faina alba de grau, Maia naturala din grau dur, Sare iodata, Apa.
Pita de casa
Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.
Ingrediente: Faina semialba de grau, Faina de malt, Sare iodata, Drojdie, Apa.
Integrala cu seminte
Beneficiile consumului de paine integrala sunt nenumarate. Este bogata in fibre naturale, vitamine si minerale si doar 200 g de paine integrala, acopera 40 % din necesarul zilnic de vitamine B1, B3, B6, precum si 40 % din necesarul de fier. De asemenea, painea integrala contine de trei ori mai multe vitamine si oligoelemente si de cinci ori mai mult magneziu, calciu si fosfor, decat painea obtinuta din faina alba. Un alt avantaj al consumului de paine integrala este si faptul ca nu predispune la obezitate, isi pastreaza calitatile timp indelungat si este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive.
Ingrediente: Faina integrala de grau, 10% amestec de seminte (seminte de in, seminte de susan décor), drojdie, sare iodata, ulei de masline, maia naturala de secara .