Amariei Ion

Cadastru Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Amariei Ion - Doar Unu Cadastru Bacau. In categoria Cadastru Bacau promovam: Cadastru, intabulare, carte funciara, cadastru, geodezie, puz, pug, pub, alipire, relevee, certificat de urbanism, schita, dezmembrare, studiu topo, studiu geo, proiectare, lucrari de topografie, asistenta tehnica cadastru .


    Avand o experienta vasta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, Cabinetul Particular de experti autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri avantajoase.

    Cu echipamentele topografice moderne si performante aflate in dotarea noastra, cu experienta practica si un fundament teoretic bine pus la punct, expertii nostri va garanteaza reusita unor lucrari de ce mai buna calitate, firma noastra de cadastru fiind certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Fiecare proiect este dus la capat furnizand documentatii tehnice, masuratori de precizie, intabulari, fiecare client beneficiind de atitudinea noastra corecta .

Servicii Cadastru Bacau

        Documentatii cadastrale pentru intabulare garsoniere, apartamente, constructii, terenuri intravilane si extravilane.
        Documentatii cadastrale pentru intabulare constructii.
        Documentatii cadastrale pentru dezlipire/alipire terenuri intravilane si extravilane.
        Documentatii cadastrale pentru dezlipire/alipire (blocuri) pe apartamente, boxe, garaje si parti comune.
        Documentatii cadastrale pentru modificare suprafata terenuri.
        Documentatii cadastrale pentru modificare limite terenuri.
        Relevee constructii.
        Intocmire planuri parcelare.
        Cadastru de specialitate.
        Cadastru edilitar-imobiliar.


   Toate documentatiile cadastrale sunt intocmite conform legislatiei in vigoare, respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

   Actele necesare pentru cadastru si intabulare difera de la o lucrare la alta si de aceea este recomandat sa ne contactati pentru a stabili ce acte leagalizate ne sunt necesare pentru intocmirea documentatiilor si depunerea acestora la Oficiul/Biroul de cadastru si publicitate imobiliara de care apartine imobilul dumneavostra.