Andrei Dragos Orlando

Cadastru Bailesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Andrei Dragos Orlando - Doar Unu Cadastru Bailesti. In categoria Cadastru Bailesti promovam: Cadastru, intabulare, carte funciara, cadastru, geodezie, puz, pug, pub, alipire, relevee, certificat de urbanism, schita, dezmembrare, studiu topo, studiu geo, proiectare, lucrari de topografie, asistenta tehnica cadastru .


       Cadastrul general se organizeaza la nivelul fiecarei unitati administrativ-teritoriale: comuna, oras, municipiu, judet si la nivelul intregii tari. Prin sistemul de cadastru general se realizeaza:

     identificarea, descrierea si inregistrarea in documentele cadastrale a imobilelor prin natura lor, masurarea si reprezentarea acestora pe harti si planuri cadastrale, precum si stocarea datelor pe suporturi informatice;
     identificarea si inregistrarea tuturor proprietarilor si a altor detinatori legali de imobile, in vederea inscrierii in cartea funciara cu caracter definitiv;
     furnizarea datelor necesare sistemului de impozite si taxe pentru stabilirea corecta a obligatiilor fiscale ale contribuabililor, solicitate de organismele abilitate.

         Cu echipamentele topografice moderne si performante aflate in dotarea noastra, cu experienta practica si un fundament teoretic bine pus la punct, expertii nostri va garanteaza reusita unor lucrari de ce mai buna calitate. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Servicii Cadastru Bailesti

        Documentatii cadastrale pentru intabulare garsoniere, apartamente, constructii, terenuri intravilane si extravilane.
        Documentatii cadastrale pentru intabulare constructii.
        Documentatii cadastrale pentru dezlipire/alipire terenuri intravilane si extravilane.
        Documentatii cadastrale pentru dezlipire/alipire (blocuri) pe apartamente, boxe, garaje si parti comune.
        Documentatii cadastrale pentru modificare suprafata terenuri.
        Documentatii cadastrale pentru modificare limite terenuri.
        Relevee constructii.
        Intocmire planuri parcelare.
        Cadastru de specialitate.
        Cadastru edilitar-imobiliar.


   Toate documentatiile cadastrale sunt intocmite conform legislatiei in vigoare, respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

   Actele necesare pentru cadastru si intabulare difera de la o lucrare la alta si de aceea este recomandat sa ne contactati pentru a stabili ce acte leagalizate ne sunt necesare pentru intocmirea documentatiilor si depunerea acestora la Oficiul/Biroul de cadastru si publicitate imobiliara de care apartine imobilul dumneavostra.