SC GEOSISTEM SRL

Cadastru Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC GEOSISTEM SRL - Doar Unu Cadastru Caransebes. In categoria Cadastru Caransebes promovam: Cadastru, intabulare, carte funciara, cadastru, geodezie, puz, pug, pub, alipire, relevee, certificat de urbanism, schita, dezmembrare, studiu topo, studiu geo, proiectare, lucrari de topografie, asistenta tehnica cadastru .


       Cadastrul general se organizeaza la nivelul fiecarei unitati administrativ-teritoriale: comuna, oras, municipiu, judet si la nivelul intregii tari. Prin sistemul de cadastru general se realizeaza:

    identificarea, descrierea si inregistrarea in documentele cadastrale a imobilelor prin natura lor, masurarea si reprezentarea acestora pe harti si planuri cadastrale, precum si stocarea datelor pe suporturi informatice;
    furnizarea datelor necesare sistemului de impozite si taxe pentru stabilirea corecta a obligatiilor fiscale ale contribuabililor, solicitate de organismele abilitate.
    identificarea si inregistrarea tuturor proprietarilor si a altor detinatori legali de imobile, in vederea inscrierii in cartea funciara cu caracter definitiv;

         Cu echipamentele topografice moderne si performante aflate in dotarea noastra, cu experienta practica si un fundament teoretic bine pus la punct, expertii nostri va garanteaza reusita unor lucrari de ce mai buna calitate. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Servicii Cadastru Caransebes

    Actualizari / Rectificari de cadastru, modificarea limitei de proprietate si / sau modificarea suprafetei imobilului;
    Intabulare constructii noi - Inscriere constructie noua in Cartea Funciara;
    Dezmembrari de blocuri pe apartamente, boxe, garaje si parti comune indivize;
    Dezmembrari si alipiri de terenuri intravilane si extravilane
    Profile longitudinale si transversale;
    Ridicari topografice necesare proiectelor de infrastructura (drumuri, poduri, canalizare, gaze, telefonie, etc);
    Nivelment de joasa si inalta precizie;
    Masuratori si determinari pentru calcularea volumelor de excavatie;
    Planuri de situatie in vederea obtinerii: PAC, PUD, PUZ, PUG, sau a Certificatului de Urbanism;
    Planuri de situatie - curbe de nivel;
    Relevee constructii civile si industriale;
    Consultanta de specialitate.