Pensiunea Chemarea Muntilor

Cazare Arefu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pensiunea Chemarea Muntilor - Doar Unu Cazare Arefu. In categoria Cazare Arefu promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


    Pensiunea chemarea munților, se aflã la aproximativ 500 m de centrul comunei Arefu - Arges, la o altitudine de aproximativ 800 m și oferã o priveliște 3_400_02deosebitã asupra munților Ghițu, Albina, Frunți, Mãgureaua Arefului. Vã oferã posibilitatea de a vã bucura de multã liniște, cer azuriu și aer ozonat de munte. Este destul de aproape pentru a ajunge în scurt timp, în multe locuri renumite: Lacul Vidraru (8 km), Cetatea Poenari (4 km).

    Cu mediul înconjurãtor deosebit și amabilitatea administratorilor, Pensiunea Chemarea Munților, vã va rãsplãti cu un sejur minunat, dacã o veți alege.
    Pe langã splendoarea naturii, ambientul specific zonei, confortul pe care-l oferã, face din Pensiunea Chemarea Munților un loc ideal pentru relaxare și concedii plãcute.

    Descrierea pensiunii
Are 4 camere spațioase, toate au pardoseala din parchet laminat, covorașe în jurul patului, paturi mari, relaxante, lenjerie de calitate, noptiere, dulap haine, masuțã cu douã scaune, televizor (televiziune prin cablu) și grup sanitar propriu;
Grupurile sanitare au cabina de duș, sapun lichid, sãpun solid, fereastra cu aerisire directã;
Living spațios, dotat cu televizor, combinã muzicalã (cd/radio/boxe), jocuri de societate (rummy, table, șah, cãrți de joc), pentru petrecerea timpului cât mai plãcut și relaxant. Se poate servi masa, având o capacitate de 15 locuri.
Bucãtãrie mobilatã și utilatã (dotatã cu tacâmuri, veselã, pahare, cãni, vase pentru gãtit, aragaz, combinã frigorificã, cuptor cu microunde, filtru cafea, detergent pentru vase, servete/prosoape)
Etaj:
-camera 1 (pat matrimonial, cu grup sanitar propriu, cu cabinã de duș);
-camera 2 (pat matrimonial, cu grup sanitar propriu, cu cabinã de duș);
-camera 3 (pat matrimonial, cu grup sanitar propriu, cu cabinã de duș);
Mansarda:
-camera 4 (douã paturi duble, cu grup sanitar propriu, cu cabinã de duș);
Exterior:
-terasã exterioarã dotatã cu doua mese încãpãtoare, grup sanitar de serviciu, mașinã de spãlat;
-grãtar;
-parcare (6 locuri în curtea pensiunii);
Numãrul de persoane ce poate fi cazat în același timp, este de 10.
Închirierea se poate face pe camerã distinctã sau pe întreaga locație.

Galerie foto