Pensiunea Miracolo

Cazare Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pensiunea Miracolo - Doar Unu Cazare Bistrita. In categoria Cazare Bistrita promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


Pensiunea Miracolo, in localit. Bistrita, Cart. Unirea, str. Dn 17, nr. 445, vizavi de casa agronomului. . Fosta scoala de dresaj canin. . Pe directia Vatra Dornei, foarte aproape de Bistrita, la 80 m de soseaua principala, ferita de zgomot si praf, pensiunea va pune la dispozitie 9 camere si un apartament, terasa mica acoperita, terasa principala acoperita pt 60 locuri. Totul este cat se poate de natural si placut, un loc, plin de culoare si viata.

Restaurantul mic pt 60 locuri dotat cu o bucatarie moderna va pune la dispozitie un meniu bogat in preparate romanesti dar si internationale. Locul ideal unde amintirile nu se stereg niciodata. Cu un serviciu si servire de calitate speram sa ne ridicam la asteptarile dvoastra. Un loc unde fiecare colt si obiect transmite caldura si stare de bine. Cu o parcare ft generoasa pt 60 loc, 4_400_01un spatiu verde enorm amenajat cu terase acoperite exact pt tot ce aveti nevoie pt a va simtii minunat la Miracolo.

Din productia noastra proprie putem oferi oua de gaina proaspete, legume pt salate si multe alte bunatati din camara si gradina noastra. Meniul cuprinde si mult doritele paste italiene. Bucataria Se Bazeaza Pe Meniuri Gatite Proaspat, Nu Avem Nimic Pregatit Inainte. . Orice Comanda Se Prepara Pe Loc. . Cu Timpul Min De Asteptare. . .
Parcarea pt. 60 locuri amenajata, pazita video si iluminata este garantata. Nu este deajuns doar sa treceti pe aici, luati cu d. Voastra o amintire placuta iar noua lasti-ne un gand bun. . . Cu respect Va Saluta Miracolo. . . Punem Mult Suflet Si Efort In Tot Ceea Ce Facem. . . Dorim Ca D. Voastra Sa Colaborati. . . Sa Ne Aduceti Idei Noi. . Pareri. . Chiar Si Critici, Atunci Cand Este Nevoie. . In inima naturii, intr-o oaza de verdeata, o zona linistita cu un ambient elegant am realizat un loc deosebit, o splendida vila antica situata si pozitionata intr-un colt de rai. Acest loc minunat este special pregatit pt ati indeplinii visul.
Pensiunea Restaurant Miracolo, Sala De Nunti Si Festivitati Este Pregatita Mereu De Sarbatoare. Pentru o zi deosibita din viata ta, pentru boteze, onomastici, banchete, mese de afaceri, intruniri, spectacole, concerte, orice fel de activitate festiva Miracolo Iti Ofera Meniuri Diversificate Concepute Pt Necesitatea Ta, Calitate Si Preturi Atractive. La Comanda Oferim Meniuri Italiene Dupa Retete Si Produse Originale Din Frumoasa Italie. .
Amenajam La Preferinta, Salon Special Pt Momente Speciale, Cereri In Casatorie, , Surprize, Cine Romantice, Aranjarea Si Amenajarea Cu Lumanari, Petale De Flori, Sampanie, Fructe, Ciocolata, Piscoturi, Dedicatii Speciale Scrise, Si Multe Alte Surprize.
Locatia va poate oferii 10 camere pt cazare, un restaurant pt 50 loc. Din 3 separee intime, o sala de festivitati pt 200 loc. O terasa raspandita prin gradina si una acoperita pt 60 loc.

Restaurantul mare dotat pentru 200 locuri pregatit sa intampine pe toti cei care vor sa-si uneasca destinele la Miracolo. Va asteapta si va sta la dispozitie. Locul ideal unde amintirile nu se pot sterege niciodata. Cu un serviciu si servire de calitate speram sa ne ridicam la asteptarile dvoastra. Un loc unde fiecare colt si obiect transmite caldura si stare de bine pt sufletele si ochii dvoastra. Un loc in preajma caruia puteti profita de frumosul peisaj unic si deosebit pt pozele si filmarile dvoastra. Oferim cu mare caldura tot sprijinul si ajutorul nostru, in a duce la bun sfarsit si cu succes orice masa festiva care se va face la Miracolo.
Va putem pune la dispozitie si alte srvicii de care ati putea avea nevoie. Cum ar fi impodobirea salii, alegerea muzicii potrivite, si altele.
Cu o parcare foarte generoasa pentru 60 locuri. Cu un spatiu verde enorm amenajat cu terase acoperite exact pentru tot ce aveti nevoie pentru a va simtii minunat la Miracolo.
Meniul pentru mesele festive este foarte variat poate fi la alegere pe gustul si dorintele dumneavoastra. Meniul difera la pret in functie de sarbatoarea si felul festivitatii. Pentru boteze, onomastici si alte festivitati se poate creea un meniu dupa necisitatea fiecaruia. Avem deosebita placere simtind cu emotie fiecare sarbatoare care va trece pe aici. . . Traind fiecare clipa alturi de dumneavoastra. . . Va saluta si va asteapta Miracolo.

Galerie foto